Tuesday, October 14, 2008

Costume to Dinner


So what to wear this year? Hm..

Footnote:
The first picture shows how fat I was. I mean, the face part la of course.
The second one should show the same but due to the lighting, it doesn't show the real look.
The third one, hehe... kurus sikit a~
The last one, no comment but you, please give some comments. :)

18 comments:

ILA said...

B'gantung Pd Tema Dinner t'sebut.
Tiba2 jerrr..akak terpikir ..
y not fesyen rambut tu buat kelainan sikit..
errr..letak rambut palsu kerrr..
ala2 David Arumugam gitu
;)

:p

lariiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!

myadlan said...

yep. ikut tema la.
kalau aku biar simple.
just kenakan dengan warna tema.
tapi kalau nak bergaya sgt, kena la spend lebih kan?

ada lagi ke duit bro nk shoping?

~ aRe^cHa ~ said...

aiyak! if la i was there...leh teman bershopping...i luv shopping for special occasions...muahahaha!
yg penting...tak lari dr tema & of course...YOURSELF.

Hayati Hanuni Halin said...

waaahhhh,,...
posing sakan beb!!! hahahahaaaKKK~
ni boley jadik model ni...
hehheheheheh...=p

szakif said...

kak ila~

memang kena ikut tema pun~ huhu..

pasal rambut, ekceli yang baju pink tu lain sket. tapi tak nampak sangat. tapi minta simpang ok, rambut david arumugam~ muahahaha~

szakif said...

adlan....

yup. tema is everything for choosing the costume to go to dinner. kan?

duit? hehe~ ade la.. kena pandai2 spend. :D

szakif said...

aca...

good point there. just be myself aite? kang pakai bukan2, orng tak kenal pulak. huhu~ ni bukan party yang cam omputeh tuh yang pakai topeng segala. huhu~

akak sekang da keje kan? boleh a belanja saya shopping. huhu~

szakif said...

HHH...

yey! TQ :D

*matila model gemok~

KnowLee said...

Baju kebangsaan je takde lagi.

szakif said...

knowlee...

"kang pakai tak masuk tema apa plak kate orang.."

ade aku kesah? muahahahha~

nurilahi said...

pink ngan kuning tuh..memang kelainan lah :D

haha

sume cakap pasal tema. Hmm..lelaki pun particular eh on what to wear :D

my first AGD kat Kuantan nih, time baru kuar ward kul 6.30pm tuh. Malam pi AGD demi teman2 yang da badmood sebab they tout i could not make it.
Yeah beb, penat mintak discharge dgan doktor sbb bru lepas wat invasive procedure tgah hari tuh. Orang plg tak setuju as discharge adalah MM, muka MM sgat tak puas hati time tolak wheelchair as kuar dr ward :D haha

demi teman2, i make it..
tapi zaki,ade cite lawak after that..
keesokkan siangnya sibuk rehearsal for Medical Imaging seminar for radiographers seMalaya, jadi MC Opening etc. Malam nya siap pegi emergency, start muntah non stop bersama headache.

lagi best..
pada hari Opening nya, sementara tggu guest sume datang, ade dua tempat as duk berulang. Kat MC nye podium dengan paip air blakang audi. Muntah non stop. Pak cik guard stop tegur as sbb muntah2. :D

At last, ku tak jadi MC Opening, ku campak script MC pd senior, dan ku mereka campak ke emergency. warded, tido kat hosp lah selama beberapa ketika. full stop.

Yang plg ber reaksi MM ah,
"kan dah kata, jangan kuar ward lagi..degil!" kata MM (dari rumahnya sbb da start cuti sem) melalui mawar merah

hahahaha..

tapi at least leh pi AGD kan, meraikan 1st grad from KAHS.

hah, zaki bukak pasal AGD, dah berjela cite as (:

szakif said...

as...

nak degil biar la bertempat.. haha!

agaknye kalo aku nampak keadaan ko mase tu, aku akan bagi reaksi yang same macam MM. kitorang kan, same2 secretary. tiber~ muahahah~

citer ah lagi yang menarik2 mase AGD as~

nurilahi said...

oii..kang jadi entry lak kat sini.

Cuma my lecturers geleng kepala terkejut siot seeing me there. They are kind of nak marah tp speechless..haha.

And dapat special attention ah dr abang2 pelayan kat hotel tuh ;P

ah cukup, nanti kena wat entry lak.

:D

weird things happened during AGD, kind of forever to be remembered (:

szakif said...

szakif..

kalo la aku lecturer ko kat situ, dah lame aku halau.

"oit budak sakit, baik ko balik wad sekarang!"

muahahha~

as~ as~

nurilahi said...

takpe nanti zaki jadi my predecessor nye lecturer kan..haha

szakif said...

as~

amin.. aku betol2 berdoa semoga dapat capai cita2 aku nih..

*mak aih.. cite2 berubah mengikut usia katenya~ :P

Jepah said...

aku rase ko pkai baju panas je kot... x pun xyah pakai baju... hahahaha... ko pkai baju yg nk wat gi kutub utara pun ok gak... mmg ternyata ko akan dpt best award bab2 attire ni...

szakif said...

jepah~

aku suka idea ko.. tapi aku akan lebih suka kalo ko sponsorkan baju panas tu.. haha!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...