Wednesday, October 29, 2008

New Blog Layout


But unfortunately blogger version for this layout is still not available. :(

Ok. Don't even think of it. Over my dead body first if you want to install it when the blogger version has been available. Huahua~

28 comments:

© Liyana.Sara.Salleh said...

I'm only interested in purple version...
but don't worry...
I'll not install it coz it's not purple...
hahaha~

szakif said...

liyana..

selamat~ :P

moon said...

cam same je ngn layout skang

As said...

ahahaha...harsh tp polite..ahahaha

ILA said...

Dari segi pandangan mata akak ..'bukannya cantikkkpunnnnn!!!!!':p

lariiiiiii!!!

jennyto said...

cam samer je...?

huhu...

KiRaNa said...

setuju dgn liyana..

sgt2 lawa kalo warna purple..

idup purple..hehe

© Liyana.Sara.Salleh said...

wei bro...
ada gak peminat purple kat cni selain aku...
jgn risau ye...
aku confident xde sape nak berebut install layout yg ko suka 2...
hahaha~

♥ NANA ♥ said...

nape takleh pulak zaki?
nampak sama, tapi mcm lebih klasik, lebih gelap sikit...hmm~
tp ok la tu. len org len citarasa kn ;)


p/s: jgn lpe xplain ek..tq ^^

szakif said...

moon...

lain a~

szakif said...

as...

that's who I am kot? :p

szakif said...

ila...

jeles la tu~ :p

szakif said...

jennyto..

ye la~ tak install lagi~

szakif said...

kirana..

ko dengan liyana boleh buat persatuan purple KOS ye~ huahua~

szakif said...

liyana..

if so, yey!

szakif said...

nana...

saye memang orang yang klasik :P

memang ade terfikir nak buat entry camne nak install blog layout.. kalo ade version blogger, saya buat k~

© Liyana.Sara.Salleh said...

ok ape...
persatuan purple KOS...
nnt aku gtau yg mastermind nye ialah Zaki...
sbb ko yg cetuskan idea ni...
huahua~

p/s:aku pulgkan paku buah keras kat ko... :p

szakif said...

liyana..

isk. tak nak la. tak suka purple. :P

mane pakunye? mane buah kerasnye? takde pun.. bohong tau~

© Liyana.Sara.Salleh said...

adeh...
leh tensen layan kemengongan ko ni...

ok...
if I caught u wearing purple dlm UIA ni...
ko blanja aku ice cream...
boleh???
FYI, baju i-Quest pun ada purple ckit2... :p
so, jaga2...
hahaha~

szakif said...

liyana..

pakai tak bermaksud suka~

mari buat penaakulan mantik:

zaki suka warna biru
zaki suka pakai baju iquest
taakulan: zaki suka pakai baju iquest yang berwarna biru

ok. takde kaitan.

© Liyana.Sara.Salleh said...

so ko nak menang la ni...
ok la...
aku kasi chance la since ko nak exam jumaat ni...
tp igt kali ni je tau...
lain kali aku nak MENANG...

szakif said...

liyana..

ape hadiahnya? lalala~

© Liyana.Sara.Salleh said...

kena bg hadiah ke???
ko pny bday dah lepas la...

szakif said...

liyana...

tapi besdey blog aku tak lame lagi.. haha!

© Liyana.Sara.Salleh said...

7.12.08 ni ke???
xpe nnt aku bg hadiah kat blog bukan tuan blog...
tu pun kalo aku rajin beli hadiah...

szakif said...

liyana...

yey! blog aku akan dapat hadiah.. dia menunggu tau!

© Liyana.Sara.Salleh said...

tp sygnye masa bday blog ko...
kita smua still cuti...
hahaha~

szakif said...

liyana..

eh. blog ni mende bukan hidup, tapi dia hidup through internet. so kena la kasi hadiah accordingly. hehe~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...