Monday, October 13, 2008

Invited

Ki, aku nak culik kow senin petang ni.. huhu


Last Saturday after the birthday celebration.

SMS
Szakif: Oit bad n puden. Rupa2nya besdey korang esok eh? Kantoi!
Bad & Puden: A’ah.tak sangka plak besdey kte sebelah2.tp jgn gtau sape2 eh.nk tgk sape yg alert.
Szakif: Baek!

The next day, in the toilet...

Member-member Bad: Haha… Kita kurung Bad dalam tandas. Jangan kasi keluar.
Bad: Ki, tolong aku Ki!
Szakif: Haha~
Kitorang: Kita siram dia dengan budu campur mayonis!

And today, at Sekilau…

Szakif: Alamak. Aku ni macam bujang lapok ah. Nak hisap rokok tapi takde rokok. Bawa lighter je. Kejap aku amik rokok aku kat kereta.
Puden: Okeh Ki.

I came with a birthday cake, not rokok.

Bad & Puden: Eh! Aku ingatkan betol-betol kau nak amik rokok! Tu yang aku terkejut tu. Zaki ni hisap rokok ke?
Szakif: Haha! Lu kena beb!


Their birthday is 12 October while mine is 11 October. Duh~


Anecdotes:
  1. Don't underestimate your close friends. They know your birthday.
  2. Get ready when your birthday is around the corner. Something might be happening. Lalala~
  3. I was happy that I didn't need to use budu+mayonis with shower like Bad. Haha!
  4. I love that they know I am easily irritated with smoke from cigarette.

Selamat Belated Hari Jadi kepada kami bertiga. Huhu~ Thanks to Bad & Puden for the dinner treat also. Boleh la buat selalu ye dik~ Huhu~

10 comments:

ILA said...

TU MesTi Dia Nak PErGUNaKaN KaU Tu..
SaMaada Suh 'MasaK' @ Suh MaKaN2..
ngeh..ngeh..mandai2 jerrr..akak ni yeee..:p

szakif said...

ila~

we'll see~

luppi said...

hmm..then i must be nobody's close frens since i don't remember birthdays much. haha.

by the way, not sure if i could attend the agd...still contemplating tho...hmmm.....

nurilahi said...

oit siyes as ingat zaki hisap rokok memula, terkejut!

:D

the guy in black and in cream tuh sape hah, they look alike. cam twins

by the way the guy in black once been as my patient.. :D

szakif said...

luppi...

engkau sangat LELAKI. hehe~ normal la tu, tak sume suke nak sebok2 hafal besdey orang~ :D

pasal AGD, hope you'll come. rindu kamu! huhu~

szakif said...

as..

aku tak hisap rokok la! :p

mereka memang kembar la as~ :D mereka adalah kembar yang sangat baeeeek~

KnowLee said...

I wish someone could do the surprise to me. Dah lama tak rasa. Hurm~
Takpe la, dah tua dah pun.

szakif said...

knowlee...

could or would kak?

dah lama tak rasa? maksudnya pernah rase la? cite a yang pernah tuh~

akak maseh muda la~ tapi muda lagi saye la~.. muahahah~

nurilahi said...

heh ye eh..? baru pasan link depa tuh :D

twins..hebat gak as eh, leh recognize which one yang jadi my professional patient :D

szakif said...

as~

ekceli, baru letak link2 tu~ huhu~

as kan memang pandai recognize muka orang.. huhu~ tapi cam tak best plak as dedahkan sape patient as.. aite?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...