Monday, October 27, 2008

Summoned

I intended to go find newspaper outside the campus. The night before, I parked my car in front of the cafe, which wasn't really something that I usually did.

From afar, I saw a big notice pasted on the front mirror. Aite, summoned? Parking car in front of the cafe is not allowed anymore or something?

As I approached the car, my heart pumped more vigorously. I talked to myself: Ah, not this time~

Then...


Owh~ Ko pulang paku buah keras ye~
Dulu aku buat kat kereta ko guna kertas saiz buku 555 je. Kecik je. Ko buat kat aku guna kertas A3, ape kes?
Apasal tak guna banner je?
LOL

Ni kerja Budak Kurus

Btw, it's been long I haven't written STBB entry. Next will be one!

32 comments:

Master J said...

When i did wat i did kan..somehow i juz KNEW it wud end up in ur blog =p

chika said...

seb baik tak tulis FOR SALE RM8.90

szakif said...

master j...

=p

szakif said...

chika...

=P

efiey fieza said...

cheeee~
"kurus".....
hehehe...mst sronok kan...

among juniors pun...
org akn ckp cmnih..
"zaki mane? abg cecek yg kurus2 tuh ea?"...
hoho...

~ aRe^cHa ~ said...

zaki kurus ker??????????

szakif said...

fiza...

erm.. abg cecek tu ape? huhu~

aku rase aku kena reveal kan la cerita sebenarnye.. huhu~

ko dah bersedia ke kurus? :P

szakif said...

aca...

erm.. dia gemok! :P

KnowLee said...

Kuang kuang kuang.
Klako la korg nih.
Sempat bernotis-notis lagi.
Mesra alam sungguh.

szakif said...

knowlee...

sebenarnye prank orang memang seronok. tapi kalo kena prank, siap la ko. ade yang naik hangin.. huhu~

leka said...

haha padan muka gagaga =]

szakif said...

leka...

tampar kang! :P

© Liyana.Sara.Salleh said...

karma...
what goes around comes around...
napela ko start dulu???
kan dah kna...
sib baik dia x terpk nak clamp keta ko...
hahaha...

szakif said...

liyana...

AKU GELAK BESAR!!!

© Liyana.Sara.Salleh said...

pehal gelak besar???
skrg aku plak yg confuse...

szakif said...

liyana..

pasal idea ko membuatkan aku terpikir something.. haha!

JAHAT JAHAT.

jom komplot nak? :P

© Liyana.Sara.Salleh said...

wei...
dahle aku xm Calculus sok ptg...
kang hilg ilmu aku...

ko nak ajak aku wat jahat...
sapelah yg ko nak knakan kali ni???
org yg = ke??? :P

szakif said...

liyana..

ok. another shortform. aku tak faham. :P

© Liyana.Sara.Salleh said...

yg mana yg ko x phm???

szakif said...

liyana

=

ok. nak gi open house.

lalala~

© Liyana.Sara.Salleh said...

'=' refer to 'sama'...
open house sempena Deepavali ke bro??? :P
wei, sorry le sbb aku wat ko x phm dgn shortform aku ni...

szakif said...

liyana...

sefaham aku = ialah "sama dengan".. huhu~ kompleks eh berbual dnegan orang2 matematik? huhu~

takpe2.. kita bagi dia chance dulu.. siap ko jaz~ :P

© Liyana.Sara.Salleh said...

xdela kompleks pun...
bila aku sms guna simbol '=' , kwn2 aku dah phm...
mcmle ko x prnh berbual dgn student2 CTS...

ape pun plan ko 2 nnt...
jgn libatkan aku...
aku nyesal gi taip psl clamp keta...
x psl2 ko dah terpk sesuatu...

As said...

dah agak dah

DUA DUA TAK MATURED


wahahahaha

KnowLee said...

Setakat ni tak penah kena lagi.
Takde sapa yg sudi nak buatkan pun.
Takpe la, bagus jgk takde org nak buat.
Tapi tak fun la kan tak merasa kena prank?
Hehe~

szakif said...

liyana...

haha~ ko layan je kan kemengongan aku.. hehe.. aku sebenarnya.. berlakon je tu~ :P

takde2. once idea tu drpd ko, ko bertanggungjawab. lalala~ :P

szakif said...

as...

kami memang kekanak2an~ itu fakta..

kan kurus? :P

szakif said...

knowlee..

nanti akak datang kuantan saya akan prankkan akak. sedia je la..

ok. akak dah sedia. tak jadi la. tak thrill kenakan orang yang dah sedia. huhu~

:P

Anonymous said...

hahahaha

Anonymous said...

hahahaha :D

szakif said...

alamak~ ade 2 orang anonymous.. huhu~

szakif said...

to both anonymous's..

jom gelak ramai2.. huhu~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...