Thursday, October 09, 2008

STBB Raya Version 2.0


“Wah, Zaki dah slim la sekarang. Bentuk badan idaman!” – Pakcik

“Isk. Dah besar berb*l* pun masih dapat duit raya. Tak malu!” – Mulut laser

“Abang Zaki tak dapat duit raya daripada Mak Uda ke?”
“Takpe. Abang Zaki kan dah kerja. Jual biskut” – Szakif

“Pakcik ko tu dah ada bini tiga pun masih nak kawin lagi. Dengar-dengarnya nak kawin lagi, senyap-senyap. Gila p***!” – Tiada nama

20 comments:

KnowLee said...

Pergh. Mulut laser tu mmg laser. Takde insurans mulutnye.

::Amin Mansor:: said...

semakin bertambah STBB version ko zaki. -

Jepah said...

tuttt.....

szakif said...

knowlee..

pasal takde insurans la dia berani cakap camtu.. hek. takde kaitan~ akak dapat banyak duit raye tak tahun ni?

szakif said...

amin mansor..

ape nak buat, mulut orang memang takleh nak tutup drpd STBB.. huhu~ nanti macam2 version akan kuar tak lame lagi. hek~

szakif said...

jepah...

tooooottt jugek~ :P

KnowLee said...

Akak dpt dlm beratus jgk la.
Dpt la duit tuk minyak n tol.
Duit makan skali.
Gaji lmbt masuk.

ILA said...

ohhhh..Syawal belum Habis,kau ngumpat pasal pok cik kau ekkk...

dialog dari Hasya: "Acik Zaki nak Duit Raya tak???"

hehekk:P

Zaki ..akak tak de lerrr..kemalasan sgat..tapi bnar2 mood down bila someone/blogger judge me mcm2..is not fair..huh!!

Far said...

zaki...betul x STBB aku fhm ni?..cthnyer ni STBB aku...ada sepupu ckp cani kat aku:

"asal baju raya baru buat x muat?...org tu salah potong kain ker...atau Kak idah makin ehem2"...aku cam nak belasah jer budak ckp ni

CIKSELAMPIT said...

Makcik :Eh, duit RM100 yang kau bagi tadi siapa yang bagi sebenarnya?"

Aku: Saya la yang bagi..

Makcik : Mana kau dapat?

Aku: ............(sabar ajelah)

szakif said...

knowlee...

nanti da dapat gaji nak belanja saye sempena hari jadi kan? hahaha!

yey!

szakif said...

kak ila..

owh.. anak akak pun da kena penyakit STBB kah? huhu~

isk. ni da pas ramadhan n raye pun maseh orang nak buat onar dengan akak kah? isk.. manusia manusia~

harap akak tabah. doakan semoga dia mendapat petunjuk Allah~

szakif said...

far...

tu hampir2 nak jadi STBB. aseb baik dia gune "ehem2".. huhu...

:P

szakif said...

cikselampit..

itu memang STBB ok~

sabo je la~

DaRk AnGeL said...

zaki~!
satu je aku nak tanya...
tinggi kau berapa?

ngompat pakcik kau ek~ :P

dan kem salam kat sang mulut laser tuh. haha~

szakif said...

syifa...

it's around 178-180cm. nape eh?

KnowLee said...

Ye, tp delay ke Disember ye. Buat masa ni akak busy. Disember nnt banyak cuti and akak nak pegi amik thesis skali.

szakif said...

knowlee...

okeh. saya sanggup tunggu disember. yey! huhu~

Anonymous said...

STBB 2 ape???

szakif said...

ano...

klik je kat category STBB nanti ade jawapannya kat situ k~ :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...