Thursday, October 30, 2008

New Blogger Mate

In last STBB entry I revealed someone will be involving in blogging world soon, and very soon he has established his blog and altered everything and you may see it by clicking the above picture.

He's a junior of mine with nickname Aumaan-Anubis. He's strong in characters and stands and you'd certainly like to know him once he starts talking about his background because to me his life's color is sooo unbeatable-ly colorful. I think I'm exaggerating here, eh? Huhu~

So, I wish you, Danial Goon all the best (eheh.. can't use the other term because he doesn't like it) with the blogging world because once you start blogging, that means you are ready to share your thoughts with the world. Therefore, you also need to get ready to encounter many disagreements and clash of ideas with your blog readers. In real life in fact we have many of those, not only in blogging world. So try to deal with them wisely, ok? :)

Way to go bro!

30 comments:

KnowLee said...

Cantik blog template dia.

© Liyana.Sara.Salleh said...

sokong akak...
4 a newbie like him in the blogging world...
he had done a very good job...
kalo aku nak ada blog mcm tu, it'll take some time...
sbb aku DIY, xde sape jd tutor pun...

szakif said...

knowlee..

danial sila berterima kaseh dengan kak norli dan sila belanja dia makan pasal puji blog ko. huahua~

szakif said...

liyana...

that means you're great also! do it yourself and you'll learn by yourself also. ok what~

© Liyana.Sara.Salleh said...

mmg le DIY ni bagus...
dulu aku pnh 70% menjahanamkan blog aku sndri...
smua gara2 xreti nak 2ka template baru... hahaha~
hbs smua widgets hilg...
jenuh aku nak buat balik 1 demi 1...
tp the best part is ia membuatkan aku lg minat nak xplore psl blog...

szakif said...

liyana...

..and of course then you'll learn a lot from the mistake aite?

tahniah!

© Liyana.Sara.Salleh said...

nak kata apa ye...
hmmm....
thanks a lot... :)

KnowLee said...

Kalo danial tu baca comment ni, n dia nak blanja akak, akak terima dgn hati terbuka. Huahuahua~

szakif said...

liyana...

:D

so bila nak belanja aku? :P

szakif said...

knowlee...

maybe kite boleh bawa dia same2 bila akak datang ke kuantan nanti. akak belanja saya, dia belanja akak. baru fair. saya, jadi driver. heh~

tetibe ade orang nak ikut same --> liyana

laaaaaaarriiiiikkkkk

© Liyana.Sara.Salleh said...

nape plak aku kna blanja ko???
ni dah off topic dr n3 ko la...

© Liyana.Sara.Salleh said...

hey...
pe tiba2 masukkan nama aku plak...
*geram ni*
ye ko mmg kna laaaaaaarriiiiikkkkk...
huahua~

szakif said...

liyana...

pasal aku puji ko. aku mane ade ikhlas. puji kena ade upah. huahua~

szakif said...

liyana lagi...

:P

Anubis said...

Ala.....raya cine kang datang la rumah. Sume makan ada.

(^_^) Lady In Blue (^_^) said...

cantiknyerrrrr!!!

© Liyana.Sara.Salleh said...

Ya Allah...
baik xyah puji kalo x ikhlas...
x baik la...

szakif said...

danial...

yey! tak sabar nak tunggu next raye cina.. ye yey~

szakif said...

LIB...

mak memang cantek nyah~ *oppss~

szakif said...

liyana...

lalalaliyana~

KnowLee said...

Boleh aje.
Akak tak kisah pun.
Takut dia la yg malu nnt sbb tak kenal akak.
Aha~

szakif said...

knowlee..

nanti bile akak datang ke kuantan, panjang umur murah rezeki saya kenalkan danial kat akak k~ :D

erk.. tu pun kalo danial tak kesah a~ oit danial. kesah tak? huhu~

KnowLee said...

Ngiahahaha...
Tunggu akak jadi artis dulu la.
Muahahahaha~~~
(berangan lebey!)

szakif said...

knowlee..

jadi artis nanti jangan mendongak je tau. huahua~ :p

Anubis said...

Szakif, I don't mind knowing Kak Knowlee...

szakif said...

danial...

And she said she don't mind knowing you. Wah, aku macam agen cari jodoh tau! :P

wakakaka~!

:: !zyan :: said...

cool lah template blog danial (nama sebenar kerk?)

szakif said...

izyan...

yup, mentioned in the entry. nak name penuh danial kah? huhu~

danial sila berterima kaseh dengan kat izyan. tu otai SCIENCESS dulu tuh.. lagenda! :D

KnowLee said...

Miahahaha~
Akak takkan mendongak ke langit.
Sakit tengkuk la, pastu silau mata kena matahari.
Waktu malam je akak suka dongak sbb ada bulan n bintangs.
Akak suka suruh bulan sampaikan salam kat mama, baba, kawan2. (tu pun kalo sampai la kan)

Huahuahua~
Nnt akak turun kuantan ajak je danial tuh.
Ramai skit leh sembang2, kan?
Takde la org asik menyombong aje.
Huehuehue~

(sejak akhir2 ni asik nak gelak aje)

szakif said...

knowlee...

woohoo..~ jiwang ok bercakap dengan bulan segala~ :P

boleh je nak ajak dia~ tu pun kalo dia nak. heh :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...