Wednesday, September 03, 2008

Annual General Meeting of SCIENCESS - The Series


I am a part of the organizing committees for the AGM, but yet I am still eager to write something about it. Secretary lagi la, what do you expect~?

I'll be bias?

Wait. Don't judge me yet.

Will be updated.

19 comments:

nurilahi said...

-nota: this comment is generated before this entry is updated

hampir semua adalah muka2 yang familiar, salah sorang tuh bukan calon SRC ke.. :D

szakif said...

as...

hampir semua muka2 yang sememangnya layak dicalonkan. hehe....

sape yang calon SRC? row bape and column bape? huhu~

jennyto said...

saye kenal beberapa org neh!! hehe..

szakif said...

jennyto...

namely...? huhu~

mahap gambar your dearest enggak ada lor~ sowi.. :P

KnowLee said...

Tu muka2 utk jadi SCIENCESS exco ke? Biar btul?!!!

Ke committee utk AGM je?

szakif said...

kak knowlee..

as i said above, itu muka2 yang layak untuk dicalonkan.. hanya memberi beberapa contoh. borang pencalonan pun belom diedarkan lagi.. huhu~

komiti AGM sume 4th year. sah2 takkan masuk dalam golong layak-untuk-dicalonkan... huhu~

jaed said...

kalau kau bagi aku jadi panel. sure aku bleh kritik gila2 calon tuh suma. aku memang kritis gila bab kritik dan komen nih, sehingga mampu membatalkan pilihan asal..

Anonymous said...

ahhahahahahah
encik secretary, muka saya agak ketat di sini. awat tak cakap nak letak gamba? boleh saya bagi a nicer one ;)
agm ni bila btwayy? bukan dah lepas ke? lol sorry sebab outdated.

p/s: thanks to jj sebab inform. org tanya pasal agd dia gi cakap pasal agm. wtfish.

p/p/s: if i may say laa.. afiq menang kategori the best camwhore XD

from: row bawah sekali, the cutest. jk. bahaha guess guess :D

szakif said...

jaed...

masalahnya bukan ko sorang je yang akan menjadi pengkritik yang kritis. sume orang akan hak utk menilai dan sumeorang ade hak untuk membatalkan pemilihan asal sape2. terserah kpd election commission untuk mengira undian itu di peringkat paling tinggi.

aku tidak termasuk dalam golongan election commission jadi aku bebas utk mengatakan pandangan aku. hek~

szakif said...

anonymous yang aku yakin ialah fanaj (;p)

eh. takde bias dalam pemilihan gamabr. aku takde pilih mane yang cantek mane yang tidak. apa yang terjumpa dulu, itu la yang pilih. kedudukan dalam gamabr tu pun, sangat random. again, takmo ade bias. malah orang yang aku letakkan harapa untuk naik jadi presiden tidak terserlah sebagaimana yang sepatutnya sekiranya aku bias. hek~

AGM will be on 22-09-08 ye adek2 semua.. pls take note. :D

AGD plak kan pade bulan oktober~ :D

masalah afiq tak masuk category tu, in fact takde sorang pun dalam tu yang camwhoring. hu~

my guess is perfectly correct. paling bwh dua dr kiri paling lawa. muahahha~ tapi nakal. :P

dammit said...

nasib baik muka aku takde dalam ni. I mean, NASIB BAIK. hahaha

szakif said...

afiq...

esok temankan aku gi jumpe optometrist. da lame aku tak pakai spek ni. *dengan penuh sinis~ :p

Anonymous said...

woi! apesal mke kami ade???
sesuka hati je!!!
x mo2!!!
harap maklum...

szakif said...

anonymous...

kalo nak letak muka sume orang, tak muat la~ huhu.. lagipun, kalo tidak bernama, camne nak letak muka.. huhu~

alif zai mim ra said...

perlu ke? huhuhu...mmg ber'nasib baik' la.

szakif said...

azmar...

:-)

pakcik kangkung said...

kenapa muke saye ade ? Takmo...takmo...takmo...takmo...

szakif said...

pakcik kangkung...

mane satu? isk. mana ade. takde keluarga kangkung dalam gambar2 tuh.. huhu~

Zeghie said...
This comment has been removed by the author.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...