Monday, September 29, 2008

STBB Ramadhan Version


"Hey people, how about the plan to break fast (read: breakfast) in front of the mosque tomorrow?”
"Ko tak puasa ke Zaki?!" – (Classmates, Ramadhan 20)

"Study apa tu?"
"Drug abuse. Pukul 2 exam"
"Yeargh. Ko memang expert bab tu" – (Budak kurus, Ramadhan 23)

"Zaki, jom sahur kat luar esok"
"Alah, daripada hari tu cakap macam tu. Alih-alih aku yang makan hati kejutkan ko tapi tak bangun-bangun" – (Szakif, Ramadhan 21)

"Apasal suara ko lain?"
"Aku lepas demam la"
"Demam pasal STBB ke?" – (Bakal SRC, Ramadhan 19)

"Wah! Zaki kaya la jual biskut. Bila nak belanja aku?"
"Bila aku dah buka kilang biskut sendiri, ok?" – (Szakif , Ramadhan 20)

"Berapa ko untung jual biskut ni, Zaki"
"Ada la. Dapat la jugak satu henset baru~" – (Szakif, Ramadhan 24)

16 comments:

Master J said...

hehehe..ko mmg take note eh STBB smua??

::Amin Mansor:: said...

apakah benar anwar bakal SRC???wah! ak berbangga!

nurilahi said...

rasenya zaki kena tukar ah tipoc research paper final ye kepada STBB. Adei.

zaki ni kan...memang..penat da as kutuk handset tu still bei jugak. Ish..

;)


zaki tiruu~~


laaarikkkk~~

Jepah said...

zaki... STBB version raya xde ke???
hahahahaha...

szakif said...

master j...

you think? :P

szakif said...

amin mansor...

kita tunggu je eh~ :D

szakif said...

as..

henset tu cantek ah. in fact, tak ingat pun as da kutuk2 henset tu.. huhu~

szakif said...

jepah~

itu wajib ok~ aku tengah menunggu ah nih.. rase macam nak sediakan buku 555 je nak pastikan supaya aku tak terlepas STBB yang menarik2... haha~

Jepah said...

aku ade version b4 raye... bace la kat blog aku... muahahahaha...

nurilahi said...

part cantik tuh cheq takleh nak abaq pa ah :D

Far said...

tak faham....lagi...

szakif said...

jepah...

da bace dah :D

szakif said...

as...

:P

tapi memang cantek.. lagi2 lampu kat side dia.. warne warni.. kalo malam sangat meriah! huhu~

tapi nak taip sms susah la pulak~

szakif said...

far...

take some more time k~ :D

Jepah said...

x sbar aku nk tggu STBB version raye lak.. mesti byak,kan??? =p

szakif said...

jepah..

banyak tak terkata!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...