Tuesday, June 02, 2009

Don't Say I Didn't Warn You



I warn you these:
  1. Do not listen unless you are ready to bleed your ears.
  2. I am not responsible for any damages caused.
  3. Do not refer to me for any medical claims related to listening the singing.
  4. Only comments with compliment will be approved. Haha!

20 comments:

Liyana said...

Zaki!!!
starting dah ok...
pastu, aduh I'm speechless...
4:27 tu part yang paling sakit telinga....
argh, pitching lari la...

Szakif said...

liyana...

tahniah kerana anda sanggup mendengar part yang tu, walopun sekali. muaahahah~

Jepah said...

blajar kat AF 8 ye...

Liyana said...

takde hal la...
aku pernah dengar yang lagi teruk dan nyaring lagi dari yang ni...
ehem~ aku dengar 2x kot...
nak pastikan yang aku tak salah dengar...
tapi 1st time dengar tu memang terkejut gak le...
dahle aku pasang speaker kuat gak...
nasib rum8 tak bising...
:D

Szakif said...

jepah...

boleh dipertimbangkan ;P

Szakif said...

liyana...

apa kata dengar untuk kali yang seterusnya. hahaha~

kalo perasan, ada "something" dalam lagu nih.

Liyana said...

something ape tu eh???
nanti2 la aku dengar lagi...
maybe lepas habis exam malam ni...
aku akan cari ape yang something tu... :P

caliph said...

salam ziarah..

mula2 sounds like a ral singer..then try to listen carefully, it's not the real singer...huhu

ok jugak..boleh la masuk akademi nasyid.baguih222

tapi part tarik yg last tu kelakor..

ikhlas dri saya.

syukran.

Szakif said...

liyana...

jangan sampai telinga ko bernanah sudey~ :P

Szakif said...

caliph..

heh. it's far from penyanyi asal.. i mean, i'm left behind :P

but then, i take your compliments. thanks.

part yang last tu, memang klakor. yang punya suara pun ketawa kot dengar first time haritu :P

Liyana said...

InsyaAllah takkan bernanah dengar suara ko lagi dalam youtube tu...
that's not the worst 1... :P
nanti malam ni aku cari ye...
nasib tak bz sangat...
boleh memekakkan telinga dengar suara ko tu...
lalala~

Szakif said...

liyana..

yey!

kasi teha dengar gak. she had listened the worst of me. sampai menjerit comel dia masa tuh :P

KiRaNa said...

boleh tahan la suara..
sgt setuju dgn liyana..
mula2 ok..
tp bila part tinggi sgt tu, skt gak la telinga..hehe..
sy smpai tergelak2 dlm cc ni..
nsb baik xde org..huhu..
pape pun, good job..
ni mesti kes xde keje nak buat kan..hehe..

Szakif said...

kirana...

heh. kalo hati berduka lara in the future, dengar la lagi k lagu nih. nanti leh gelak banyak2 LOL.

Anubis said...

bayangkan aku dengar ni dgn "ear-plug".

alif zai mim ra said...

hee~

my comment: i love this song. ;)

Szakif said...

anubis..

fine~ :P

Szakif said...

azmar...

at least you still love the song :P

mawarmerah said...

i love this song too =)
siriyus
starting sangat ok
tp gelak abes la part 4.28 tuu
naseb tak benanah telinge hehe

Szakif said...

mawarmerah..

heh. itu kejutannya :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...