Wednesday, August 30, 2006

Selamat Hari Lahir ke 50 Abah~

Abah... Zaki bukanlah orang yang begitu pandai menyusun kata-kata indah dan manis untuk melahirkan rasa sayang Zaki terhadap abah. Tapi ketahuilah bahawa Zaki sangat-sangat-sangat sayangkan Abah. Tanpa abah, siapalah Zaki.

Sempena genap umur abah yang ke-50 ni, Zaki nak ucapkan Selamat Hari Lahir dan Zaki berdoa semoga ALLAH mengurniakan kesihatan berpanjangan dan kemurahan rezeki kepada abah.

Ramli bin Yasir
31 Ogos 2006
50 tahun

Dah dah... takkan nak berjurai air mata kat komputer lab ni... Hilang macho~ Maaf la... Takde video. Komputer rosak.

10 comments:

Asya said...

terima kasih lah..entah dah brapa kali jadi pengomel prtama kat stiap postg Zaki nie.

Baguslah..Zaki appreciate yr birthd father kat c-ni. b'makna yr abah lahir 1 thun sblum merdeka.
ngape x nak tunjuk gmbar yg laters.
Anywy k.Sya/Ila nak ckap " I'm trust u adalah anak yg baik & soleh"insyaallah sob..sob..sob..
Eh! tunjuk lah blog nie kat Abah....

(teringat my Abah pula tiba2)

worm said...

yay, szakif sgt bahagia!

oh oh selamat hari merdeka juga!!

lidah penghunus said...

Assalamualaikum. jemputlah ke http://lindunganbulan..blogspot.com dan http://karyamuslim.blogspot.com

DaRk AnGeL said...

like father like son~!
hehehehe..
tau tak bapak kau ni boley naik komuter and tren ktm free pada hari 31 ogos tu ke mana2 jua destinasi jua...
selamat hari lahir utk ayah kau.. dan selamat hari merdeka utk anak ayah kau...
hehehe..

|PrincesSs| said...

happy besday pakcik ramli
[harap adik zaki bitau kat ayah dia..salam hari raya ini]

Awi,
Exam da ready ker?
[matila zaki ko offkan ke internet ko kat rumah?]

wénkt said...

apa ni.. pakai baju sama! ishhh

eh. happy birthday kat ur dad

Mohammad Ihab Ismail said...

Salam...

My Oh My...
That is sooooo damnnnnn SCHWEEEEETTT...

Macam citer Nemo...
Kasih ayah pada anak yg tak pernah lekang ;)

Anonymous said...

I didnt find thing that i need... :-(
google

Anonymous said...

Buy cialis online

http://mtsu32.mtsu.edu:11263/_disc2/00000195.htm#soma

Anonymous said...

Buy levitra online

http://mtsu32.mtsu.edu:11263/_disc2/00000194.htm#levitra

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...