Tuesday, August 08, 2006

3 Minggu

Memandangkan aku dah dapat laptop aku semula selepas dikurung di kedai Seng Heng selama 3 minggu, ni ha aku nak share beberapa gambar yang not to say menarik but meaningful la sepanjang temph 3 minggu tu...


Photobucket - Video and Image Hosting

Mase keluar ke Low Yat bersama member-member Odah. Sedang menunggu bas. Masa ni dalam jam 9 malam kat Chow Kit. Masing-masing leka melayan kepenatan masing-masing sehingga bas lalu pun tak perasan dan bas tu pun tak berhenti. Tertinggal bas... Hm~ tambah-tambah penat jadinye!


Photobucket - Video and Image Hosting

*menyiarkan gambar ni dengan harapan minah 3 orang tu tak baca post ni. Haha~ nampak tak tulisan kat belakang tu? "Tempat Duduk Orang Cacat" [gelak setan sambil menyeru kemaafan daripada diorang bley~]


Photobucket - Video and Image Hosting

Dua minggu lepas aku keluar bersama minah 3 orang kat atas ni dengan Asmawi dan Safwan ke Taman Tasik Titiwangsa. Ada yang membahasakan taman ni Taman Tetek-Angsa. Boleh? :))


Photobucket - Video and Image Hosting

Cuba memanjat bangunan KL Tower. Owh sangat penat!


Photobucket - Video and Image Hosting

Baru tahu rupanya Taman Tasik Titiwangsa dekat dengan Istana Budaya. Hm~


Photobucket - Video and Image Hosting

Azuachan bersama angklung. Dia adalah salah seorang senior dalam Kelab Angklung. Dia tak habis-habis memanggilku dengan nama "Re" sebab angklung yang aku main adalah note "re". Haha~ Baca la blog dia dan blog angklungclub UIA.


Photobucket - Video and Image Hosting

Minggu lepas pergi lagi Tasik Titiwangsa. Kami merancang untuk mengadakan program di sini, tetapi dibatalkan sebab program lain dan clash ngan jadual kitorang. Hm~


Photobucket - Video and Image Hosting

Menjadi model sambilan di terowong ni. Boleh la jalan macam model tapi a lil' bit kongkang boleh?


Photobucket - Video and Image Hosting

Sepanjang bulan ni kami sibuk dengan latihan angklung sebab pada hujung bulan ni kitorang ada lebih kurang 4 show. Fuh... menggigil tangan beb!


Photobucket - Video and Image Hosting

Menjadi bahan eksperimen dalam lab physiology, eksperimen Electrocardiogram. Malu gila nak tayang badan kat dak pompuan lantas cover ngan lab coat. Lain la kalau aku tough! Haha~


Photobucket - Video and Image Hosting

Rakan-rakan lain yang turut berkorban menjadi bahan eksperimen. Sakit badan dowh baring atas kerusi camtu!


Photobucket - Video and Image Hosting

Agak-agak ade mase sikit, aku jeling-jeling gak la buku dalam kesibukan ini. Apa guna beli buku teks mahal-mahal tapi tak baca? [menohmah diri sendiri]

Babai~
[me signing off]

13 comments:

FauzaN said...

aku pun rasernyer nak kena tayang balik gambar bilik aku!

gambar meja study yang romantic

szakif said...

silalah berbuat demikian pada kadar yang segera~ ok~

Asya said...

Alamak dah ader org lain ler..
Hmmmm..pasai x gi messg dah update beb...

Ha...pecah rahsia..gettg yr laptop from Seng heng..

Asya said...

DIK ZAKI,
BELAJAR SUNGGUH2!!!!
INSYAALLAH..KAU BKAL MERUBAH KEHIDUPAN KELUARGA MU!!!

|PrincesSs| said...

dek zaki,
belaja angklung dan study rerajin

SyafiqSygKamu said...

Wah...dah lama aku tak hantar komen kat blog ko ki... hahaha...

btw, aku suka sgt tgk kepoyoan ko dlm gambar - gambar tu suma... hahaha... dlm arti kata lain " MENCAPUB" hahahaha.......

ajar aku main angklung....

ejard said...

pic 1
~korg usha ape kat chow kit tu smpi trtinggal bas...hahaha...matila speku

pic 2
~bapak laser mulut ko zaki..hahaha

pic3
~hahahaha...motif tetek angsa??angsa mn ade tetek boley?motif lucah???

pic 8
~kongkang ke kengkang ok?

paprpon,,,slamata berjaya la diucapkan..gambatte!!!

kid said...

ohh szakif kidal, ka?! waa~ mesti pandai *aisey, men'stereotype* anyway, bleh ke study cermin depan buku? motif tgok muka dari tgok buku lambang szakif hensem.

taman tasek wahaa aat? oish, bahasa jiwa bangsa, sih. kid tinggal dkt2 situ la..ohh, kat sebelah telekom. ada perasan ka? hehe~

szakif sgt observant. mmg nature kiter, sorg scientist gitu..mak suker ahh~

chaiyook..kid ada paper this week, bio of disease and next week, psychology..uwaaaak! blog pun berhibernate seketika.

|PrincesSs| said...

matilah ejard mengomen sorohahnyer..tp tegelak2..

Asya said...

Wah..Kid, betapa kau lepak sana sini.Tpi x melepak Kat tmpat K.Sya..apa motif????

ye ler..Szakif hensem..K.Sya x hensem..huhuhu~~~

Asya said...

Kau nie..Nad!!!!
ngikut2 org jer!!!! teringin nak babab org!! bley???

(BIla jumpa nad nanti, nak cubit2 dia...geram!!!!)

|PrincesSs| said...

IHIHIHHIHIHI..

jgn la kaksya..sila2la cium2 pipi sajer cam orang arab..

szakif said...

wahahah~ matila aku tak espek korang mengomel secepat ni~ :D

tergelak bace komen ijad~

kid~ szakif bukan kidal... gambar tu terbalik sebenarnya~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...