Monday, April 17, 2006

Next Posting

Aku tengah buat poll, ade kat sidebar sebelah ni. sudi-sudi lah undi... Undi akan dibuka lebih kurang seminggu lagi. Posting kat bawah pun masih hangat lagi... Bincang-bincangkan...

Take this test at Tickle

You were a Popular Kid
Zaki, you were a Popular Kid Were you voted most popular, class president, homecoming king/queen? Was there a line just to sign your yearbook? Omigod! You were probably the envy of the entire student body! If they could only see you now...they'd probably still be totally jealous.
Sure, your charm and people skills come naturally, but that doesn't mean you rest on your laurels. Or good looks and sense of style, for that matter. You're probably always looking for, like, bigger challenges and high-pressure situations in which you thrive and shine. A lot of your peers still look up to you, which has probably helped propel you toward positions of leadership.
So even if there were enough hours in the day to attend all the events you're invited to, your work and home schedules probably wouldn't allow it. Yes, you were dealt quite a hand, but as your guidance counselor always told you, it's how you play that hand that really counts.

Who Were You in High School?
Brought to you by Tickle

35 comments:

|PrincesSs| said...

chewah..fofuler plak ko..ala2 mawi la ek..hehehhe..

anyway aku da vote mau cerita softies..sila menulis pasal cerita softies..

szakif said...

nad...

chewah..fofuler plak ko..ala2 mawi la ek..hehehhe..

takde la populer sangat... ntah.. ini hasil survey tu, aku ikut je la... macam mawi?? mawi lagi world!!!!

anyway aku da vote mau cerita softies..sila menulis pasal cerita softies..

jika anda mahukan pilihan hati terus mengungguli carta, teruskan menghantar AFUNDI anda ke 32999... setiap undi bernilai RM5.00... wkakaka!!!!

[apa yang aku fikirkan...]
[mungkinkah akan tercipta mawi yang kedua?]

hata05 said...

zaki sangat popular~~
terus kekaguman~~
mawi kedua? tak minat mawi jadi tak tau characteristic mawi hehe

|PrincesSs| said...

motif menyatakan terang2an x suka mawi? marah bley..

szakif said...

hata...

zaki sangat popular~~
terus kekaguman~~


simply~~~~~entah... muahaaha....

[apa yang aku fikirkan...]
[bluuuurrrrrrrr]

szakif said...

nad...

motif menyatakan terang2an x suka mawi? marah bley..

lain padang lain belalang...

[apa yang aku fikirkan...]
[tak suka takpe, tapi jangan kutuk mengutuk]

Anonymous said...

Hanya memerhati...
syasya

szakif said...

jangan tak tahu syasya pun peminat kuat mawi (bukan fanatik okey) dan dia kenal blog aku ni melalui mawifc.com... sila sedar... btol tak syasya? syasya, omongnge arek mampir nang warung mak nyong. kapan yo?

Anonymous said...

eleh...boleh lah tahan minatnya.Sederhana je.yg pnting sedap di dengar.pasal mawifc.com tu mana kita reti pasal tu..sila explain..engko lah nyong explain kepeye reti blok kuwe angger ketemu kuwe nang warung yo.. buat masa kiye orak sempet lah..(maaflah semua...ada masalah bahasa ckit kat sini).Zaki wes tuku album Mawi seng baru??? syasya.

Anonymous said...

lega gak bila zaki buka isu baru b'banding isu sebelum nie..cool ler ckit..
sya.

szakif said...

syasya...

buat masa kiye orak sempet lah..

kapan2 kenek wae...

Zaki wes tuku album Mawi seng baru???

orong la.. ndi kede seng jual album de'e?

lega gak bila zaki buka isu baru b'banding isu sebelum nie..cool ler ckit..

ada masa kita serius, ada masa kita bergurau senda. syasya dah vote untuk posting seterusnya?

[apa yang aku fikirkan...]
[yag tak reti bahasa jawa jangan gigit lidah pulak.. wakaka...]

Anonymous said...

wakaka juga...
Pekan Banting kan ada..X reti nak cari ke..

szakif said...

anonymous..

Pekan Banting kan ada..X reti nak cari ke..

kenyataan di atas dibuat sebelum keluar ke banting... untuk pengetahuan saya baru balik dari banting dan dah beli album qasidah mawi yang baru!!!! hooray... tapi blom dengar lagi...

[apa yang aku fikirkan...]
[aku bace kat mawifc.com ramai kata menangis bile dengar album nih... aku plak???]

hata05 said...

~ tak sabar tunggu album ct yang baru sajor~~ tak lama lagi kuar yeay yeay

szakif said...

hata...

tak sabar tunggu album ct yang baru sajor

aku ada lagu baru siti "biarlah rahsia" live APM. nak?

[apa yang aku fikirkan...]
[donlod mendonlod, tapi album beli juge...]

fonso zone said...

aku orak minat ambek siti...wekkkk hata!
kuwe wong jowo heh?
orak ngomong ambek ku..
kabare kuwe wes bkak kelas jowo??

szakif said...

fonso...

kuwe wong jowo heh?

iyok... nyong eneng darah jowo, bugis karo banjar.... reti ngomong jowo, tapi orak fasih banget...

haha... banggo banggo... eneng siji menek reti ngomong jowo nang kene.... haha... riko jowo ndi fonso??? nyong banting...

hata...

aku orak minat ambek siti...wekkkk hata!

maka aku translatekan untuk ko yang mana dia mengatakan dia tak minat siti lalu mengejekmu dengan lafaz wekkkk.... bley??

[apa yang aku fikirkan...]
[harap yang bukan anak jawa tidak kisah kami berbahasa jawa di sini.... muahaha]

fonso zone said...

aku jowo sekak melako ambek tg karang..huhu..
bapakku neng melako, mak ku neng tg karang..:)
orak opo2 lah kuwi..
sing penting..jowo tetep jowo!

szakif said...

fonso...

owh... wong jowo tg karang yo riko??? SAMbt38 i guess???? hm... hidup jawa!!! haha....

[apa yang aku fikirkan...]
[amatlah tidak selesa setiap nafas berbau cat sekarang ini...]

Anonymous said...

Hai Everybdy,
Wah...zaki wes ake Bater (kawan)lah..glomer kuwe yo..
kuwe agek ngecat rumah ke??? warna opo? Amboi..rajen ne..anak emak..mesti keneng upah.
rgds.syasya.

Anonymous said...

Hai Everybdy,
Wah...zaki wes ake Bater (kawan)lah..glomer kuwe yo..
kuwe agek ngecat rumah ke??? warna opo? Amboi..rajen ne..anak emak..mesti keneng upah.
rgds.syasya.

Anonymous said...

Alamak keluar 2x lah..orak opolah..orak sengojo pun. (Ish!serbasalah di buatnya bila asyik guna bahasa JAWA, apalah NAD fikir.."Aiman x Kesah" )sya.

szakif said...

adeh... kena jawab dalam bahse ape nih... takpe, biar semua paham....

zaki wes ake Bater

zaki dah banyak@ramai kawan

kawan biar seribu... bercinta? er.. tak tentu... meuehehe...

kuwe agek ngecat rumah ke??? warna opo? Amboi..rajen ne..anak emak..mesti keneng upah.

awak cat rumah? warne ape? amboi rajinnye... anak emak..

takle... upah orang mengecat.. tak lame lagi ade majlis kat sini... abang kawin.. nanti saya bagi kad jemputan.. pos! hehe... bagi le alamat...

Alamak keluar 2x lah..orak opolah..orak sengojo pun.

orak opo... aiman tak kesah... muehehe...

Anonymous said...

boleh gak pass kat umah saudara kita kat Jln Aman.Eh..x pelah terkezut pulak kang dia org nanti."engko pass adress nang alamat yahoo yo.."
(apa syasya fikir..biasanya org nak cat rumah sebab nak raya @ buat kenduri,gitu2 je ler..)

szakif said...

insya allah kad jemputan akan diedarkan tak lame lagi ke seluruh kanchong darat. saudara syasya tak terkecuali sebab menggunaakan orang tgh yg memiliki database penduduk kanchong.. (cool kan database???)

syasya.. awat bagi emel address hotmail.. camne nak chat kalu camtu...

Anonymous said...

boleh gak ler..biasa kawan hntar lalu yahoo ke hotmail,received gak.

fuiyo! canggih ler Kg Kanchung! everythg guna database(nak cuba kelentong org yea(.
(Apa dalm fikiran..Jadi kg terbaik ke berapa yea..dlm Selangor)sya.

szakif said...

database dalam buku sajor la syasya....

kanchong darat pernah menang kampung terbaik kebangsaan beberapa tahun lepas, tapi tak ingat tahun bile. yg penting memang penah menang. bukan setakat selangor sajor... kanchong senang kate memang world la!

[apa yang aku fikrikan...]
[syasya cube mengikut stail aku, berfikir2?]

toriq said...

popular? hmm.....

szakif said...

toriq... YM ko bley?? ID pls....

toriq said...

erm.. aku tak selalu sgt berYM..

tapi, sila lah add.. pull007@yahoo.com

sekrg tak online.. nak study.. huahuaua..

szakif said...

ok ok...pasal dah bape kali berlaku, tgh2 aku online, dan dan tu jugak le ko online... chemistry? adakah?? huehue...

|PrincesSs| said...

zaki,
sila jgn beraksi brokeback mountain..
aku sakit di ulu ati..hahahaha..

szakif said...

nad...

sila jgn beraksi brokeback mountain..

ko dah menonton filem tuh? sila jangan menonton filem yang tak berfaedah itu...

aku sakit di ulu ati..hahahaha..

liver enlargement??? adakah???

[apa yang aku fikirkan...]
[nad mendapat ilham drpd aku]

|PrincesSs| said...

hahahah,
wek zaki aku x tonton ok..tp kawanku fakru ada beceritakan..

aku dapat ilham pasal ape ek

szakif said...

nad...

wek zaki aku x tonton ok..tp kawanku fakru ada beceritakan..

maka barulah aku tahu.... sila jangan tonton... buang mase sajor... tapi lakon layar dia mmang lawa la... hanya menonton sekejap...

aku dapat ilham pasal ape ek

perlulah aku beceritakan? sila ingat isi chatting kita haritu...

[apa yang aku fikirkan...]
[kem salam ngan fakru... laki ke pompuan tuh?]

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...