Tuesday, April 04, 2006

Apa yang Aku Buat bila Otak dah Tepu

Asyik bace buku dan note je, solution dalam otak makin concentrated disebabkan more solutes are dissolved. therefore, to find solution to dilute it again, i do this.... haha....

Image hosting by Photobucket

Image hosting by Photobucket

Image hosting by Photobucket

Image hosting by Photobucket

Image hosting by Photobucket

Image hosting by Photobucket

Image hosting by Photobucket

Image hosting by Photobucket

Image hosting by Photobucket

Image hosting by Photobucket

Nad... ni la yang aku maksudkan "Pink" di blog aku... hahaha... bukan sutun.... sila sedar....

22 comments:

arshana said...

Hmm.. Klu tambah benda2 tu, bkn lagi tepu ke? Minum air! Haha

|PrincesSs| said...

waaaaaaaaaaahhh..

pink ok..sama pink dgn cadar aku last week!!!!!!!

motif ko zaki,sila post cadar tersebut kepada aku..x seswai ok...lelaki yg konon gagah seperti ko pake cadar pink..sangat errrmm..sutun okie..

hiihihihi

weii ko nyer blog dah up n about as usual dah~~

|PrincesSs| said...

waaaaaaaaaaahhh..

pink ok..sama pink dgn cadar aku last week!!!!!!!

motif ko zaki,sila post cadar tersebut kepada aku..x seswai ok...lelaki yg konon gagah seperti ko pake cadar pink..sangat errrmm..sutun okie..

hiihihihi

weii ko nyer blog dah up n about as usual dah~~

YasMin said...

so cute!!!

szakif said...

arshana...

Hmm.. Klu tambah benda2 tu, bkn lagi tepu ke? Minum air! Haha

mende ape yang ditambah tu arshana? heehe.... tak le.... kekadang ni buat mende yang jarang kite buat membuka the other site of us... kretiviti bertambah...

[apa yang aku fikirkan...]
[kreatif tak kena tempat]

szakif said...

nad...

waaaaaaaaaaahhh..

pink ok..sama pink dgn cadar aku last week!!!!!!!

motif ko zaki,sila post cadar tersebut kepada aku..x seswai ok...lelaki yg konon gagah seperti ko pake cadar pink..sangat errrmm..sutun okie..

hiihihihi


mak aku yang belikan cadar tu, nak wat camne... tak masuk betul.. ytapi lame2 suka plak at warne pink ni... hahaha... lelaki sejati memakai pink bak kata omputeh... "true man wears pink"

weii ko nyer blog dah up n about as usual dah~~

nanti aku siapkan selebihnya... link2 akan dibuat semula... kesian korang...

[apa yang aku fikrikan]
[aku bukan sutun walaupun terlibat dengan mende pink]

szakif said...

yasmin...

so cute!!!

yang mane satu cute? orangnya kah? katilnya kah? decorasi jajan nya kah? atau blog nya kah? hehe...

[apa yang aku fikirkan...]
[[tak cute, hensem je... hehe]

|PrincesSs| said...

orang nyer..orang nyer..

hensem tada..manis ada <--lagu aper?cuba teka..

|PrincesSs| said...

orang nyer..orang nyer..

hensem tada..manis ada <--lagu aper?cuba teka..

luppi said...

HIDUP JEJARI JAGUNG!! FAVORITE AKU TIME EXAM!! TTapi hari biasa pun makan je.

hata05 said...

alo alo
setelah nad memaksa, aku pon tengok sutun ok
tapi motif ko berpink segala~~ motif tiru sutun? sila tidak terjebak boley? hahaha takder ah gurau2 sajor.. tapi baju pink tu sangat sesuai dengan ko sila sedar ok~~

|PrincesSs| said...

lantas menjeling abang faiz,minta penjelasan..sapa paksa sapa?

a'ah baju pink seswai zaki..tp cadar pink mashimaro..alahaii..kiyut giler

|PrincesSs| said...

zakiiiiiiiiiiiiii
nak poster mawiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...huwarghhh kejelesan..malahan sebelah katil aku kecik je gamba mawi..melampau2 lak besarnya di bilik ko!!!

szakif said...

nad...

orang nyer..orang nyer..

hensem tada..manis ada <--lagu aper?cuba teka..


motif asyik psot comment 2 kali? takde koja ke.... malunye nad kate aku manis.... sambil tersipu2...

[apa yang aku fikirkan...]
[bersyukur dapat rupa camniii...]

szakif said...

luppi..

HIDUP JEJARI JAGUNG!! FAVORITE AKU TIME EXAM!! TTapi hari biasa pun makan je

sila sedar bahawa ko ngan pojan la yang telah memberi inspirasi kpd aku untuk turut sama melahap jejari jagung dan yang sewaktu dengannya dari kiosk farouk... hahha...

[apa yang aku fikirkan...]
[sedap gak waktu2 exam melahap jajan]

szakif said...

hata05...

alo alo
setelah nad memaksa, aku pon tengok sutun ok
tapi motif ko berpink segala~~ motif tiru sutun? sila tidak terjebak boley? hahaha takder ah gurau2 sajor..


memang sengaja aku terjebak dalam mende2pink ni... nampak lagi hensem!hahaha... tak caye cube ko try... be different but normal beb!

tapi baju pink tu sangat sesuai dengan ko sila sedar ok~~

baju raye tu hata!!!! hahahahahatatatatata.... sila sedat bahawa harga satu butang tu sahaja RM2! sikit nye mahal...

[apa yang aku fikirkan...]
[tak terfikir lagi nak wat design ape plak baju raye tahun ni]

szakif said...

nad...

a'ah baju pink seswai zaki..tp cadar pink mashimaro..alahaii..kiyut giler

that's why orang yang tiap hari siang dan malam yang tidur atas katil tu pun kiut... hahaha....tatatata.....

[apa yang aku fikirkan...]
[jarang benor aku perasan macam ni]

szakif said...

nad...

zakiiiiiiiiiiiiii
nak poster mawiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...huwarghhh kejelesan..malahan sebelah katil aku kecik je gamba mawi..melampau2 lak besarnya di bilik ko!!!


sila sedar itu adalah teknik photography di mana gambar mamat botak itu terlebih besar pula gamaknya... padahal kecik je... ko nak gambar mawi pi je website mawifc dan mendaftar sebagai ahli.. macam2 gambar mawi ada kat situ...

[apa yang aku fikirkan...]
[memang ahli mawifc]

|PrincesSs| said...

alo der..
kekonfem aku ahli~

szakif said...

nad...

wah.. ko pun nak jadi ahli mawifc? caiyok caiyok....

Anonymous said...

What a great site
»

Anonymous said...

Very cool design! Useful information. Go on! » » »

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...