Tuesday, April 04, 2006

Posting ketiga, hari yang sama, selepas exam...

amik ko... sampai tiga posting sehari sekali....


Your Blogging Type is Unique and Avant Garde
You're a bit ... unusual. And so is your blog.You're impulsive, and you'll often post the first thing that pops in your head.Completely uncensored, you blog tends to shock... even though that's not your intent.You tend to change your blog often, experimenting with new designs and content.


Your Brain's Pattern
You have a dreamy mind, full of fancy and fantasy.
You have the ability to stay forever entertained with your thoughts.
People may say you're hard to read, but that's because you're so internally focused.
But when you do share what you're thinking, people are impressed with your imagination.
What Pattern Is Your Brain?


Your French Name is:
Alexis Boileau

19 comments:

|PrincesSs| said...

oii zaki,
apa tetiba yg terakhir..pasal nama french plak..motif ok ko..salah buwat..heheheh..sila tukar balik~~

tp ko memang dreamy..sila lah sedar..dan benarkah ko x sensor isi kandungan blog ko..wah wah wah..

|PrincesSs| said...

oii zaki,
apa tetiba yg terakhir..pasal nama french plak..motif ok ko..salah buwat..heheheh..sila tukar balik~~

tp ko memang dreamy..sila lah sedar..dan benarkah ko x sensor isi kandungan blog ko..wah wah wah..

|PrincesSs| said...

ooh lupa nak cakap,
yeay aku first ..

yeay aku seken..aku malas nak delete..

szakif said...

nad...

oii zaki,
apa tetiba yg terakhir..pasal nama french plak..motif ok ko..salah buwat..heheheh..sila tukar balik~~


suka hati la... hehhee.... banyak lagi survey nak buat...

tp ko memang dreamy..sila lah sedar..dan benarkah ko x sensor isi kandungan blog ko..wah wah wah..

ntah... ala... mende ni bukan boleh percaya sangat pun... saje je buat... kekadang mende yang perlu disensor dengan sengaja aku biarkan... sila baca posting aku yang terdahulu, sebelum ko mengenal szakif... banyak yang laser...

[apa yang aku fikirkan...]
[mulut tak laser...]

szakif said...

nad...

ooh lupa nak cakap,
yeay aku first ..

yeay aku seken..aku malas nak delete..


nape la korang dak2 gubu ni batak sangat nak dapat komen pertama? er..a de hadiah ke...? hua hua hua hua hua...

[apa yang aku fikirkan...]
[kekadang batak gak]

|PrincesSs| said...

wajib ok zaki,ko menyediakan adiah tuk aku~heheh..pi beli kat lovely lace kat klcc tu

hata05 said...

sila sadar ok
tak boley ok teknik buat tag ikut kita, kita mesti ikut orang sblm kita, camane dia tag kita, camtula exactly yang kita kene buat.. bukan inflexible segala tapi baru nampak sekata ~~ hehehe macam nad ditag oleh ku tapi nak wat bende laen~~ sedarlah dikau duhai nadbintikbintik

|PrincesSs| said...

nad buwat sama sajer..
esoknyer baru tambah baru bley.

YasMin said...

mmglah dpt blogging type yg unusual.. satu hari 3 kali posting!!!
hahahaha

YasMin said...

oh.. frenchname ku ialah

Emmanuelle Beaujeu

szakif said...

nad...

wajib ok zaki,ko menyediakan adiah tuk aku~heheh..pi beli kat lovely lace kat klcc tu

lovely lace? tak pernah sedar ade kedai ni kat klcc pun... wahahahhaatatatata.....

[apa yang aku fikirkan...]
[jarang benar bagi hadiah kat pompuan selain bekas aweks]

szakif said...

hata05...

sila sadar ok
tak boley ok teknik buat tag ikut kita, kita mesti ikut orang sblm kita, camane dia tag kita, camtula exactly yang kita kene buat.. bukan inflexible segala tapi baru nampak sekata ~~ hehehe macam nad ditag oleh ku tapi nak wat bende laen~~ sedarlah dikau duhai nadbintikbintik


apa yang ko merapek ini wahai hahahahahatatatata.....

[apa yang aku fikirkan...]
[nape asyek tertaip "fikrikan"?]

szakif said...

yasmin...

mmglah dpt blogging type yg unusual.. satu hari 3 kali posting!!!
hahahaha


balas dendam yasmin... periksa membataskan hariku untuk menghantar posting.... adeh... amik ko sekali 3 posting... but one fact is that selepas tahu bahawa makin ramai yang baca blog ni, hujah2 dan isi fikiran semakin ditapis supaya tak terlalu laser.. kalau tak... hm... siap!

[apa yang aku fikirkan...]
[mungkin akan kembali kepada asal]

szakif said...

yasmin...

Emmanuelle Beaujeu

macam name jantan je... hatahatahatahatahatahata...

[apa yang aku fikirkan...]
[agak2 marah tak hata aku mainkan name dia?]

|PrincesSs| said...

tak marahpon..sporting sajor..main2kan lagi ;-)

|PrincesSs| said...

tak marahpon..sporting sajor..main2kan lagi ;-)

szakif said...

i hope so.... tak mo le... sedar...

Anonymous said...

best regards, nice info
»

Anonymous said...

Excellent, love it! World war 2 watches Convection vs other cooking ovens http://www.effects-of-adderall.info/vioxx-heart-vioxx-side-effects-lawyer-bextra-vioxx.html Vardenafil improves erectile function host web cheap Hardcore double penetrations Leith infiniti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...