Sunday, May 17, 2009

I Never Expected Kelantan is Like This!


Let me finish this visit first and I'll summarize what I've observed throughout the visit.

By the way, thanks Izzuddin!

22 comments:

intan.dayana said...

smgt je aku nk bace...cessss..

Szakif said...

intan..

sabaq no~ :D

Kema Azeman said...

wat??? wat??? wat??? i hope its in a gud though. lol!

btw. td aku jumpe jurulatih bola klantan, tak igt da nm die tp die mat salleh. dia dtg kl, tp breakfast still cari nasi berlauk. yep.klate ngn nasi mmg tak bley dipisahkan. hehehe

ILA said...

Apa yg tak kena????
environment ker??atau 'orangnya'????

alahhhhhhhhhhhhhh...BE POSITIVE KEY:D

Szakif said...

kema....

tu la aku kate kelantan, dan orang2 nye memang susah nak dipisahkan dengan nasi. sampai jaed buat statement kot. haha! kan jaed kan~

Szakif said...

kak ila...

tunggu~ :D

akak pernah ke kelantan?

Blogger Ini Tidak Mahu Dikenali said...

sbb tu aku suka dok sini

Hayati Hanuni Halin said...

waahhh...
posing cam men in black...

tapi aku tau, judin tak layak jadik men in black.. gantikan black dgn white...
hahahahahahahhahahahahaah~~~

HaTiFi :) said...

mu g Qlate ko Zaki??

Kema Azeman said...

owh. aa. even mat salleh yg menetap kat klantan cam gitu. hahaha.

btw. i always like d environmnt in klate. the mood is diff. except for the traffic though, if u live around pekan2 ataupon kota2. hahah

azuwan said...

what so spesel bout kelantan?

heh....oh...adakah warna?

azuwan juga said...

ok....tertinggal 's'

bleh ganti dengan 'z'...em..haha

Jai said...

looking forward to read your comment on Kelantan... o_0

Szakif said...

darus..

oi. aku tak cite lagi ape mende.. hehe..

Szakif said...

nuni....

muahaha~ dalam kulit dia tak de melatonin. huahua~

Szakif said...

hatifi..

a'ah.. sedang berada di kelantan, esok akan bertolak balik ke kuantan :)

Szakif said...

kema....

bila dak masuk kandang kambing, kita mengembek kan~ hehe...

Szakif said...

azuwan...

banyak benda special, tapi.. warna?

Szakif said...

azuwan lagi..

er.. maaf. aku lampi. apakah?

Szakif said...

jai...

nantikan!

joegrimjow said...

apakah kamu observed di negeriku itu??

Szakif said...

joe...

sudah update. sila baca :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...