Wednesday, May 27, 2009

My FYP Result


18 comments:

iEmahRAzak said...

oit? boleh ek tulis nama cam gitu?

efiey fieza said...

eh..bleh ke tulis name szakif cmtuh?
kalo cmtuh..kat fyp aku nnt aku nk tulis name femes gk la...

^__^

Kema Azeman said...

owh. igtkan result fyp da klua. huahua

Szakif said...

iemah...

tak boleh. tapi aku degil. boleh? :D

Szakif said...

fieza...

jangan!

Szakif said...

kema..

doakan sahaja yang terbaik selagi belum keluar ok resultnye :D

sOo_ARe said...

ko memang slumber kan..
jgn nti lect ko nak bg markah xtau nak bg kat sape sbb name xsame ngan lam senarai..haha

Szakif said...

sulha..

markah dah de dah :D

sOo_ARe said...

alamak!ye ke..malu suda~

Szakif said...

sulha..

eh takde hal la.. sebenarnye out 4 copies, aku buat satu je yang macam tu. hehe..

Liyana said...

aku dah agak dah...
takkan la kau nak hantar dengan nama 'Szakif Ramli'...

Kelana said...

Zaki, tahniah atas tesis yang sudah siap; dan takziah kepada tikus-tikus yang syahid. :)

Anonymous said...

Can u email me the abstract of the thesis to aman_iium@yahoo.com.. Since I have done the same thing, we can share the findings that u have.. Thank you..
Saiful Azman

Szakif said...

liyana..

HOD tanya kot kat aku. dan aku dah explain.. hehe.. wat suspen je kan? HOD pun bace blog aku tau. hehe..

Szakif said...

abang shaikh..

thanks! saya doakan mereka ditempatkan di kalangan para syahideen.. :)

Szakif said...

saiful azman..

done!

azu said...

tetiba aku berminat nak bc thesis ko la...

menarik je..

camna aku leh bc? oh nk tiru saiful azman la. azu_onearies@yahoo.com.my

kalo boleh la..kannn

Szakif said...

azu..

done :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...