Tuesday, May 12, 2009

My Final Year Project Presentation...


...will be tomorrow. Wish me all the best yo~

26 comments:

intan.dayana said...

gud luck biras~!
muahahaha~!

azuwa said...

Gud luck!!!
Aja-aja fighting!!
Gambatte ne zaki kun!!!

wishing you best of luck :]

Jepah said...

gud luck...

As said...

oy perlu ke pose camtu

haiyoh

btw, pagi tadi as park depan KOS. Kuar je kete, ternampak BFN. Heh lama gila tak nampak si kembara ituh, dan tuan die :D

Szakif said...

intan...

muahaha~ matila terus mengaku biras~ :P

berdoalah untuk kami semua okeh!

Szakif said...

wawa...

kiuk2 :D

*adoiyai banyaknya bahse jepun~ :)

Szakif said...

jepah...

amin~ :)

Szakif said...

as...

heh. macam ko tak kenal aku lak :P

owh tadi as ade gi KOS kah? ade jodoh kita jumpa lagi bile2 k :)

ILA said...

YO!YO!!!!!SEMOGA BERJAYA
steady & Sempoiiiiiiiiiiii!!!

Szakif said...

kak ila...

amin~ :)

TQ

Hayati Hanuni Halin said...

zaki,

begitukah gaya untuk membentang fyp...?
kene angkat kaki sebelah ye...?

ohhhh.... begitu rupe2 nye~~~~~

hek3x...

omg, tan tan ngaku biras....!
hahahahah

En. Kunang Kunang said...

Wah... Posing tu, menyebabkan aku tak nampak tajuk FYP engkau... T_T

iEmahRAzak said...

ko mmg dah addicted ngan lompat2 ek?
and 1 lagi.. kok ye pun nak bentang hari ni, xperlu la tayang semalam lagi koooooooooooooooooot~~

:P :P :P :P :P

Szakif said...

HHH....

itu namanya excited nak present. huhu..

tan tu memang tak malu.. mengaku biras.. muahhaha~

Szakif said...

en.kunang2...

hehe.. tajuk FYP eh.. nak tengok eh? nantii aku post gambar baru k :D

Szakif said...

iemah...

agak a~ :D

itu aku amik gambar semalam pasal dah hantar powerpoint tu lebih awal.. hehe..

bawangmerah said...

macam biase, tengok gambar lompat szakif. gudluck!

Szakif said...

bawang merah...

dah habes present dah. hehe..

thanks!

alfalakis said...

zaki,

salam ziarah. aku ternampak averhoa carambola.huhuhu apa tajuk penuh ko.aku pun guna belimbing gak untuk FYP aku.

hehehe

shamel said...

Laa..ko kat kuantan gak ke As ooii!! (tibe2 jadi chatbox lak kat cni kann..)

Eh, ke lompat camtuh salah satu adegan time present. Gamba tgh praktis la tu eh. Syabas2..

As said...

shamel
ada urusan

tp nanti pi balik, ada osting cam biasa.
heh

shamel watpe kat kuantan oi..geng azu ke ni??
ke ada kat umah
eh pening da :P

azuwanmusa said...

sape la makhluk yang setia ambk gambar lompat ko ni ye..

ko patut bagi kredit kat dia

Wei, shamel! ko takda keje lain ke?

Szakif said...

alfalakis...

nanti aku update dan letak gambar penuh k :D

ade la kang tajuk nye :D

Szakif said...

shamel...

a'ah. aku pun tak tahu as kat kuantan until that she told that. hehe...

itu adalah tanda aku excited nak present pada keesokan harinya. boleh?

Szakif said...

as...

eh. chatting eh korang. bagus2 :D

Szakif said...

azuwanmusa...

makluk itu bertukar2. dan mereka kena tahan dengan kecerewetan aku. haha~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...