Thursday, December 07, 2006

New Template

Yes, it's me. It's just a new template. Don't worry, this is still me - szakif. What do you think about this new layout? Thank you to blogger template. This one really suits my taste and FYI this has nothing to do with the last entry on James Boon thing. It's co-incidently happened.. I'm now finding the suitable area to put chatbox.

13 comments:

wAwAcHaN said...

laaa...baru kejap td tgk your blog, still the same. Tup tup tgk balik dah 'bertukar' cam Power Rangers. Muahaha....
Ala, taula awak tuh cam James Bond baru tuh, tp takyahla nak top secret top secret lak.
Anyway, nice color, like it!! =)

szakif said...

maybe kita sama2 online mase aku tgh install new template tu...
ahahah~ ade kaitan ke danial craig dengan top secret? tak tahu pape pasal tak tengok lagi filem casino royale tu~

hata05 said...

oo top secret ke
aku ok je asalkan ko ok ngan template ko
different ppl have different taste jua~
ape yng penting mudah nak baca, tulisan jelas, tak kecik itu adalah bes
jgn template bukan men cantik tapi tulisan cam semut plak hehe

Dark Marqueza said...

bertukar!!! hahaha..nape bro? tercabar ngan my layout and kak wawa's layout ke?? peh..orait gak layout nih..hmm..cool..

DaRk AnGeL said...

choooop~!!!
aku pernah nak pakai template ni dulu tapi tak jadi.. hehehe ;p

so biler aku pernah nak pakai tapi tak jadi ni lambangnye template ni cantik dan ada dlm senarai aku nak guna dulu. cuma aku terjmpa template lain yg lebih kene dgn taste,aku bak kat hata la..

kesimpulannya, aku suka template ni~! nsb baik aku bukan jenis rajin nak tukar2 template segala~ [hahaha.. tak rajin lah sgt walhal tak reti boley.. hehehe]

szakif said...

hata..
kalau ko nak tahu tulisan asalnya sangat la kecil sehingga membuatkan aku terfikir untuk menebalkan kanta kacamata aku... maka mencari kaedah yang lebih murah, aku akhirnye menukar size font.. keskeskes~

fairuz..
wah! nak tiru disya ke ok~ hahaha~ takde la rase tercabar, cuma dah naik muak dengan layout lama~ hehehe~

syifa..
ye ke~ ke speku je... ko jangan ok~
akhirnya ko mengaku jua tak reti menukar template.. tapi bukankah aku pernah mengajar dulu kala ok~ lupa ke ok~ heheheh~

Asya said...

1st = rasa janggal
2nd = cuba nak sesuaikan diri
3rd = aarrhhh..bantai je ler..

DaRk AnGeL said...

hehehe
walupun kau pernah ajarkan dulu, tetap ada org lain yg buatkan utk aku ok.
terima kasih sifu~

Asya said...

ish...datang sini utk kali k 2..
masih ttp janggal...lantas keluar balik...
sperti d "DUNIA BARU" yg penuh dgn rahsia ....
zaki..akak rasa template baru ko nie x bape mesra lah..tapi suka ati ko lah..hu!

szakif said...

kak ila..
1st = rasa oren
2nd = pun nak membiasakan diri sebenarnya
3rd = cantik la template baru ni!
akak sedang berada dalam dilema agaknya.. maklum la, all of sudden bertukar cam power rangers. takpe, take ur time. OK?

syifa..
sila mengaplikasikan apa yang telah diajar ok~ maka ilmu itu akan kekal dalam ingatan~ hehehe~

Anonymous said...

yea.. i wonder why ur blog looks different in firefox than IE?

no bground picture in firefox.. or did my computer having trouble?

i wish that i also can have 1 column layout.. but..

szakif said...

owh really? i havent tried using firefox. if i found it does have problem, i'll consider to reinstall my previous template..

.. but why adlan why (merayu2 macma kekasih nak break up) :D

hata05 said...

owh dulu tak men batu seremban lambang dak pompuan sajor suke men masa kat skola LOL
btw tak penah jua been to telok cempedak jadi tatau ok
trasa nak sgt gi ke sabah, snorkeling~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...