Thursday, March 16, 2006

Kemenangan di USM - Dean, Prof Torla Belanja Makan!

Ini gambar-gambar mase makan dengan Dean kat Tarbush, Ampang Point. Beliau belanje kitorang makan sebagai hadiah kemenangan dan penghargaan kepada kami yang menjulang name UIA kat Pertandingan Kuiz Sains dan Teknologi kat USM baru-baru ni. Turut serta Deputy Dean, Dr. Irwandi dan lecturers yang mengiringi kitorang, Kak Wani Wan dan Mdm Mimi. Yang tak dapat serta Zulhilmi pasal ade test dan Sis Amanda. Terima kasih kepada lecturer-lecturer yang melawat blog ni (adeh... malu pulak rasenye gune bahse melayu je...) especially Dr. Irwandi dan Kak Wani Wan (mereka berdua bagitahu aku diorang bace blog aku ni!). Dan terima kasih tak terhingga kepada Prof Torla yang membawa kami lunch kat Tarbush. Sedap!





Tarbush, Ampang Point


Habis makan suke la! hehe...


Lambang Tarbush


Selepas...


Sebelum... (saje wat terbalik)


Meneliti menu yang pelik-pelik... Vimto?


Adeh... susah sangat ke nak pikir order?


Restaurant yang lawa...


Tu dia Prof Torla...


Kesian takde gambar Safwan dalam ni... hehe....

28 comments:

Amir Azmi said...

Tahniah. See how ordinary people can shape up their self become extraordinary!! Berusaha untuk Islam kerana Allah Taala.

FauzaN said...

syukur!!!!

szakif said...

cikgu amir...

ya betul!!!! i'm ordinary...

szakif said...

fauzan...

muke ko kenyang lain dowh! hehe...

FauzaN said...

*khas buat safwan*

kalau nak belajar buat blog contact lah no ni
0125361488

akan ku turunkan semua ilmu blog kepada kau safwan, agar ko tap sentap sentap lagi

szakif said...

ko jangan... safwan bab html ni same taraf ngan aku... cume aku lebih rajin drpd dia je... dulu mase wat website untuk KOS1110, dia buat lebih lawa dari aku. anyway... thanks sebab ajar aku kat kos lab tadi...

FauzaN said...

ermmm.... aku bukanya expert sangat
tapi cuma sekadar nak berkongsi apa yang aku ada ajer......

code html ni bukan susah pun...
cuma copy and paste jer.....

huh?? ko dapat A ker maser KOS1110 dulu???

saper dapat A cakap kat aku :)

szakif said...

fauzan...

aku dapat A- jer la.. safwan pun same...

wei... safwan suruh taip cam ni "ko ingat ko bagus sangat?" tapi aku tak taip... hehe....

*adeh.. sejak blogging ni senang betul aku nak ketawa sensorang kat depan laptop*

FauzaN said...

@szakif

alamak oiiii
cepat nyer balas komen
mati lah aku nak balas balik
aku baru habis kelas nihhhhh


hehehhehe tak dapat A gakk....
tu lah, lain kali tiru aku nyer assignment dan quiz....
soalan recycle lah

FauzaN said...

safwannnnnn

aku maafkan hang

szakif said...

fauzan...

aku masih aktif blogging.. kang subscription wireless aku habis nanti, aku stop la. tumpu kat exam.

SaufiahAzZahrah said...

adush...
tak larat akak nak nengOk blog nih..
tak bleh langsung nak 'lower my gaze'..
muka inCik sZakiF dengan renungan matanya terpampang besor.. haha

neway, keep up the good work.
err kena ajar saye plak la pasnih.
cane nak bwak bckground?
aaaa? aaa? ajar ajar!

[aja aja fighting!]

SaufiahAzZahrah said...

err kate ade katon 4 me? mana?

szakif said...

adeh... sejak bile pulak ade term aja aja fighting ni.. kat malaysia ni pun dah ramai gune term ni...

saufiah...

copy and paste je html code saye... semua ni fauzan yang ajar...

katon for you, tengok kat "apa yang aku fikirkan tentang member-member blogger" saye letak gambar katon perempuan bertudung... boleh? hehe..

szakif said...

er... jangan pandang mate saye lame2, kang terpikat! kang saye jugak yang susah nak kena hantar hantaran ke oversea nun. ahaks!

szakif said...

ok la... nak bersiap pi exam halaqah ni... mandi blom! hehe...
9.20 pgi waktu malaysia... doakan kejayaanku!

arshana said...

Saya dpt A. Wahahaha... Terus berlagak kat blog jr. v_v

szakif said...
This comment has been removed by a blog administrator.
SaufiahAzZahrah said...

erk..
kalo copy paste awak nyer html tidakkah awak rasa bahawa nanti akan terkeluar wajah yg self obsess tuh. aaa? aaa?

szakif said...

saufiah... mule2 memang le kluar wajah yang kacak tu, pastu pepandai le tukar balik coding dia... ade account photobucket.com tak? kalau ade, buang je coding yang lame, boh yang baru... kalau pandai bace coding tu, lagi senang... caiyok!

|PrincesSs| said...

hahhaha..ada plak mukanyer yg besar terpampang..tak larat..tak larat ketawa..tak laratttttttttttttttttt

|PrincesSs| said...

hahhaha..ada plak mukanyer yg besar terpampang..tak larat..tak larat ketawa..tak laratttttttttttttttttt

Mohammad Ihab Ismail said...

Salam...

WAHHHHHH!!!
Tahniah tahniah!!!

Tapi TARBUSH MMG BEST!!!
Cuma HARGANYE CEKIK OK!!! CEKIK!!
Buat anda fikir 9-10 kali sebelum berlalu ke kedai mamak dan meninggalkan Tarbush yg menyelerakan hahaha...

FauzaN said...

ewwwwww.....aku tak suka kedai mamak......
ANTI kedai mamak"

saper nak join??

Mohammad Ihab Ismail said...

Salam...

Tanak!!!
Aku akan buat kempen Bersama-Kedai-Mamak!!!
Hahahaha...

Weh kedai Mamak best la!!
Makanannya exotic ;)
Teh tariknya, TARBUSH takleh lawan!!! ;)

szakif said...

ihab dan pojan..

pilihan di tangan anda, kedai mamak ke tarbush... as long as restoren tu bersih dan halal, aku ok jer....

[apa yang aku fikirkan...]
[kedai mak aku bersih]

efiey fieza said...

aku dah taw nk komen per utk entry neeh!!!

erk..rmbut ko lebat la tym nih..hihi
;D

Szakif said...

fieza..

tu time muda memang rambut lebat LOL

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...