Thursday, March 30, 2006

Asyik Baca Buku je, Sesekali Keluar juga - KLCC

Hari Rabu lepas kitorang pi keluar ke KLCC, makan angin... Malangnya hujan merencatkan perjalanan "piknik" kitorang...

Selepas hujan reda, nematod mula muncul dipermukaan bumi.

Jungle tracking di KLCC sambil meredah rintik-rintik gerimis.

Hujan dengan kejamnya mengganggu picnic kitorang...

Cuaca makin gelap, nak hujan... antara posing-posing terakhir sebelum langit runtuh.

Cuaca makin gelap, nak hujan... antara posing-posing terakhir sebelum langit runtuh.

Dalam tren Putra LRT, bersama Zubir

Ni sape yang tak puas lagi tengok muka ASMAWI DALI, sila la... (tanpa kebenaran)

Ni sape yang candid amik muka aku tengah melantak ni????

Mamat-mamat batak.

Lepas sampai KLCC, terus cari McD, syarhutto'am yang dirancang dengan sengaja.

20 comments:

|PrincesSs| said...

Motif ko zaki? Langit Runtuh? Serun aku bley?? hishhh

lepas tu apa yg kejamnyer hujan? Hujan tu adalah rezeki diberi Allah.Sila jangan kufur nikmat..Hahaha mrasalah ko dizipzass ok Zaki

szakif said...

nad...

kalaulah ko tahu bagaimana lebatnya hujan semalam... adakalanya hujan membawa rahmat, adakalanya hujan membawa ujian, bergantung kepada kita bagaimana untuk menerima nikmat itu ataupun nikmat itu akan bertukar ujian. juga bergantung kepada bagaimana kita menerima ujian itu, jika betul caranya, ujian bertukar nikmat.

[apa yang aku fikirkan...]
[tak nak amik gambar masa huja lebat, tempias banyak, kang kamera rosak]

szakif said...

nad...

kalaulah ko tahu bagaimana lebatnya hujan semalam... adakalanya hujan membawa rahmat, adakalanya hujan membawa ujian, bergantung kepada kita bagaimana untuk menerima nikmat itu ataupun nikmat itu akan bertukar ujian. juga bergantung kepada bagaimana kita menerima ujian itu, jika betul caranya, ujian bertukar nikmat.

[apa yang aku fikirkan...]
[tak nak amik gambar masa huja lebat, tempias banyak, kang kamera rosak]

FauzaN said...

@ nad

ko dah mula melebarkan sayap sebagai pengomen pertama di blog ini.......
sangan sutun ok....


@szakif

hujan itu rahmat.....mungkin sesetengah orang jer tak tau bersyukur........

hahahhaha pedas nya cili.....

szakif said...

pojan...

aku suka makan pedas... tapi tak tahu lak sape yang ko cilikan tu... haha...

[apa yang aku fikirkan...]
[pasal suka makan mende pedas, abis suara susah nak tarik tinggi]

hata05 said...

jap jap
katanya gi klcc
tapi apsal takde gambar klcc?
aku tertanya2 boley?

FauzaN said...

@ hata

itu taman KLCC lah.....


@szakif

study SAMPAI DARAH HIDUNG!study SAMPAI DARAH HIDUNG!study SAMPAI DARAH HIDUNG!study SAMPAI DARAH HIDUNG!study SAMPAI DARAH HIDUNG!study SAMPAI DARAH HIDUNG!study SAMPAI DARAH HIDUNG!study SAMPAI DARAH HIDUNG!study SAMPAI DARAH HIDUNG!study SAMPAI DARAH HIDUNG!study SAMPAI DARAH HIDUNG!study SAMPAI DARAH HIDUNG!study SAMPAI DARAH HIDUNG!study SAMPAI DARAH HIDUNG!study SAMPAI DARAH HIDUNG!study SAMPAI DARAH HIDUNG!study SAMPAI DARAH HIDUNG!study SAMPAI DARAH HIDUNG!study SAMPAI DARAH HIDUNG!study SAMPAI DARAH HIDUNG!study SAMPAI DARAH HIDUNG!study SAMPAI DARAH HIDUNG!study SAMPAI DARAH HIDUNG!study SAMPAI DARAH HIDUNG!study SAMPAI DARAH HIDUNG!study SAMPAI DARAH HIDUNG!study SAMPAI DARAH HIDUNG!study SAMPAI DARAH HIDUNG!

hahahahhaah kena virus flood!

FauzaN said...

itu virus study namanya

hata05 said...

tau ok pojan tapi motif taman sajor? nak klcc gak ok...

motif stadi sampai darah hidung? little's area kat nasal cavity kah yang terluka?

szakif said...

hata05...

jap jap
katanya gi klcc
tapi apsal takde gambar klcc?
aku tertanya2 boley?


jab lagi aku buat entry kedua, letak gambar lain...

pojan...

@ hata

itu taman KLCC lah.....


terimalah kasihmu atas kesudianmu menerangkan keadaan...

study SAMPAI DARAH HIDUNG!study SAMPAI DARAH HIDUNG!

tak pernah pun sampai hidung darah, sampai tepu ader la...

[apa yang aku fikirkan...]
[physiology dan biochemistry]

|PrincesSs| said...

Mementang kamera baru ek zaki..hahaha..lantas ko sayang segala dan simpan dalam pocket sajer..

Motif ko stadi berdarah idung??? ewww..

szakif said...

nad...

biarlah aku terangkan.. yang sebenarnya mase pi klcc ni, aku tak guna divicam aku, tapi digicam safwan... sila sedar bahawa aku tak buat sebarang kenyataan tentang sape punye kamera yang digunakan ye...

hidung berdarah ittew adalah provokasi drpd pojan sajor... jangan ambil kesah... AIMAN tak kesah... so do i..

[apa yang aku fikirkan...]
[kamera orang pun aku jaga elok2 pasal aku beli same2 dengan dia so i know how expensive the camera is]

hata05 said...

tapikan tompang tanye
divicam ape? never heard abt it before.. sort of video cam ek?

tapi motif pakai ittiew????? sila tidak sutun ok haha

szakif said...

hata05...

digicam tu digital camera la, specialized for amik gambar pegun. divicam plak digital video camera, amik gambar pegun bleh, amik gambar bergerak lagi la boleh....

ittew memang sengaja digunakan untuk memeriahkan HTML code... hahaha..

[apa yang aku fikirkan...]
[bukan sutun]

Amir Azmi said...

Alamakk... apa picnic ajak boy freinds jer... awek tak der ker!! hi hi!

szakif said...

cikgu amir....

ye.. semua lelaki.... ala.. kalau ada gurls pun tapi tak membahagiakan dan menyeronokkan wat pe pun... ade awek pun toooooooottttt (terpaksa di sensor atas sebab menjaga maruah bekas awek)

[apa yang aku fikirkan...]
[jangan salah sangka kenyataan di atas]

|PrincesSs| said...

jgn bebuat demikian terhadap ex awek..

eze_azyze said...

salam.. hi brother. sory to msg u out of da blue..i'm da "minah" u said in ur blog for dat SLEU statement on Dec,05.
i know i'm not suppose to send this to u..what past is past...
anyway, i really hope u dont bear any grudge with me.. i'd like to make amend wth u.i bumped into ur blog today. n said "hey, i know dis guy!he was in one of da camp i attended.n he's gud". so, i read thru ur blog (dats what u xpect ppl to do wth ur blog rite?)n yes, i was shock to see what u think of me..well...sad is da appropriate word.. i dont really mind, cuz it makes me a gud actress, dont u think? but thn again, i really need u to know dat i was forced to SNATCHED dat paper frm u guys..& used such harsh provocation unto u guys.. i didnt plan it, the HIGHER AUTHORITY did.. i'm sory if my action made u mad.

sory again for dis msg. n jest wanna say dat that camp was one of da best n u r very cool to make friend with! salam!

Anonymous said...

Keep up the good work interracial anal sex picture legal executive assistant course Affiliate+associate+marketing+program Ccc cadillac vincent f nicolosi attorney nassau county new york http://www.web-cam-2.info/Pictures_of_cartoon_lesbians.html Marijuana girls webcam ohio welding injury attorneys lawsuits about siding on homes Annuity insurance life

Anonymous said...

Looking for information and found it at this great site... Lasers for acne scars

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...