Tuesday, November 28, 2006

Again It Lingers Around 3.4++

OK.. again... for the third time, i dont get CGPA up to 3.5. I'm ready for everything, no regret.

But i'm thinking of doing re-check for Physiology II. Why B?

5 comments:

DaRk AnGeL said...

haip~~
boleh re-seat paper ke kat sana?
tapi better lah kau recheck balik~~
sikit je lagi tuh...

Asya said...

hu!..sipi2 ok...
anywy Zaki dah buat yg t'baik aper...

|PrincesSs| said...

haha..
zaki,
syukurlah ke hadratnyer hihi ;-)

DaRk AnGeL said...

tapi still kau check lah jugak...
aku mmg geram markah ke pointer sipi2 nih~

szakif said...

syifa..
kalau re-sit pasal repeat boleh la.. tak tahu plak kalau pass tapi nak repeat gak..

kak ila..
yes.. i'v done what i think the best i can..

nad..
ye... pasal tu aku kate aku pasrah je dengan apa aje yang mendatang. whatever i'll get, aku bersyukur. tapi peluang utk recheck masih ade, kenapa tak rebut peluang tu kan~

syifa...
papehal aku akan jumpe lecturer aku dulu sebelum aku isi form utk recheck, mintak tologn dia tengok2kan markah aku. kot2 markah aku nak ke B+ tu sipi2, maybe dia boleh tolong.. tapi kalau markah B tu sikit lagi nak cecah C+, lupekanla... tapi aku target A- dowh utk physio.. nape lari jauh sangat sampai ke B?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...