Sunday, November 26, 2006

3 Happy Moments - Pictures

Celebrating Awi @ Genting Highland for His Success in UPSR (5A's)

Photobucket - Video and Image Hosting
Seronok naik mende ni altho adrenaline secretion wasn't that much secreted.

Photobucket - Video and Image Hosting
This great bro of mine. Dont compare our faces. He got my abah's gene while i got my emak's.

Photobucket - Video and Image Hosting
Solero stimulated my adrenaline to the highest concentration. Everyone should try this!

Angklung Club's Induction Course @ Janda Baik, Pahang.

Photobucket - Video and Image Hosting
The camp.

Photobucket - Video and Image Hosting
With Lombok. So cute maaa... There are not less than 20 cats in the camp and this one is the youngest as far as I know.

Photobucket - Video and Image Hosting
Some of Angklung Club members. Yang laki paling depan tu, nak jadi model ke?

Photobucket - Video and Image Hosting
During Angklung Maintenance slot. Putting glue onto the retak-ed angklung.

Angklung Performance @ KL Hilton

Photobucket - Video and Image Hosting
We were so proud to perform for this international-level conference.

Photobucket - Video and Image Hosting
The foreigner who interested to know about angklung.

Photobucket - Video and Image Hosting
Yes! It's five-star KL Hilton! Believe it!

Photobucket - Video and Image Hosting
Do I look thin in this picture? Owh i'm so photogenic! Hehe~

10 comments:

DaRk AnGeL said...

oo..
best ok naik solero~
tahniah buat adik kau~

owh.. bertuahnye perform in 5 star hotel.. mkn msti best~
good luck for your another performance of angklung~

Asya said...

emmmm....malam tadi ngupernya ko update yeak..
nanti ajelah dtang balik yeak...
lantas m'jadi 2nd pengomel sajor..

kid said...

hai szakif!

dah lama tak blog hop sini! cam ceria je..hey, yang soleros tu dah ada orh meninggal naik mende tu tau..sebab rambut die pjg sgt, tersangkut kat ring..

lol~ awek nama ape?

arshana said...

KL Hilton & Le Meridien mmg best. Suka deco dia kat lobi. Benda yg gantung2 tu. :)

DaRk AnGeL said...

aku mmg tak lepas tertawa kejap setiap kali masuk blog ni tgk gmbr kau yg terkhir pada latest posting kau..
motifff? haha ;p

szakif said...

syifa..
betol! tahniah utk adik aku yang kecik2 dah berani naik solero~ kalau nak tahu camne lahapnye kitorang makan kat hilton, bace blog angklungclub.blogspot.com. it seemed that hall was ours!

kak ila~..
sila datang lagi ok~

kid...
kid sekang sudah menjadi worm! motif? hhaa~ makwe? ape mende tu? hehe~ nape tetibe je tanya soklan tu?

kak arshana~
banyak mende gantung2.. yang mane satu? BTW, kl hilton memang best dan cantik!
jumpe di kuantan!

syifa..
frrankly, tiap kali pas exam berat badan aku akan menunjukkan tanda2 peningkatan lemak2 di pinggang.. harap maklum.. muahah~ mana taknye, sambil bace buku sambil menguap... nak kekalkan tahap glucose dalam badan kaedahnya~

|PrincesSs| said...

tahniahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh kepada awi!!
bagus bagus..

aku pon x faham kenapa aku termiss entri nie..huhuhu..

ko fotogenikkah? maka masukla pertandingan america's next top model..hehehe [aku dok nonton citer nie]

szakif said...

bagi pihak awi aku ucapkan terima kasih~

sejak dua menjak ni masing2 dah ramai tak hapdet~

ANTM? lupekan~

Mohammad Ihab Ismail said...

Salam...

WAAAAAAAHHHHH!!
Penggiat SENI TRADISI!!

I LIKEEE!!! :D
Bleh dijemput main angklung utk Kak Ani nih hehe

szakif said...

owh aku rase dak2 angklung akan merasa teruja kalau mendapat jemputan kak ani! seriously!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...