Friday, October 09, 2009

Bahagian II: Sehari Sebelum Konvo, Aku Panas

Susulan daripada entri pagi tadi.

Pemeriksaan kesihatan aku bersambung hingga waktu petang. Maklum la, kalau mula lewat, habis pun lewat la.

Di kaunter tempat hangen aku berlaku, ada notis baharu ni:


Agak-agak korang la, siapa yang rajin buat benda ni ye?

*wink2* :D

Jawapannya ada di ruang komen.

5 comments:

Szakif said...

Jawapannya:

Ada aku kesah siapa yang tulis mende tuh?

hehe...

Ok memang bukan aku yang buat ok. Makanya kecekapan pihak hospital mengambil tindakan segera untuk memperbaharui notis tu sangat2 dihargai.

:)

intan.dayana said...

wahh!! bagus lah hOspital tu.dpt teguran trus tuka.gud! gud! itulah hOspital pilihan ramai~ hehe.

HuSna aNaK EnCiK aZaHaR said...

syabas bro!!!
ni yg br betul quote 'customers always right'..huhuhu

Ir A.Aziz said...

Hospital mana nih?

The Hobbit Frodo said...

hehehhehe ~ seb baix tak sombonk org kat sana ... ikut gak kata org awam.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...