Monday, July 16, 2007

Introspection - My Album

Get the original copy from the shop nearest to you...

Featuring Songs:
  1. Present but Invisible (featuring Mooloot)
  2. The Loss (in memory of Adipose Tissue)
  3. Cycle of Life
  4. I'm Handsome, So What?!
  5. Fooll Sabturday
  6. Disabled Lip
  7. Semalam Bermimpi ke Bandung
  8. Poco-poco Terajana 2007 (featuring Angklung Club IIUM)
...and few hidden tracks.

;p

23 comments:

szakif said...

ni namenye entry takde keje~ sila maklum~ ;p

jennz said...

hahaha...
ade cetak rompak tak bang?

szakif said...

jeny..
donlod jer kat jiwang.. kompem takde~ muahhaha~

azuwachan said...

apakah?????

szakif said...

wawa...
yang dikejar dalam hidupmu.. berkali kukata pada padamu~
*tiber feeling lagu mawi plek~ huhu~

DORKISTIC!design said...

hoho...I got one too...ada kat friendster photo album...tapi sy punya ad free poster lagi..hoho..

szakif said...

alo.. free poster ape barang! ni ade hidden track. FOC ok~ LOL~

azuwachan said...

wawa...
yang dikejar dalam hidupmu.. berkali kukata pada padamu~
*tiber feeling lagu mawi plek~ huhu~


apakah????
eden tak paham... 0_o

DaRk AnGeL said...

oit~1
aku tertipu lah eh?
mane ade lagu2 tu kan... ;p
kau organize sket gathering.. budak2 ni ramai dah balik.. kalau aku bising, bukan diorg nak dgr pun...

FauzaN said...

"Bila cinta, berbunga...." nyanyoi lah sendiri sampai habis lagu Siti ni

Nasihat dari Mr. Pojan
Harap saudara dapat mengontrol perasaan. Sbbnya Mr. Pojan juga pernah dalam MOOD seperti anda. Tiba2 raser diri dah berubah dan mahu berubah. Maklumlah ader "kick-start". Jangan sampai kecewa. Jangan sampai kecewaa. Jangan sampai kecewa. Bila dah commit, buat betul2.

Pastikan yang lain2 pun terjaga juga.

Perkara penting, sbgai first step untuk jaga anak orang, kita kena improve diri dulu. Selidik mana patut tampung, mana patut kekal.

Hohohoho....ok stop memoyo kat sini dulu. TQ

szakif said...

pojan!!!!
ape yang ko cakap ni~ hatiku tak habis gelak. kalau la takde org kat KOS lab ni, dah lame aku terkekeh2 kuat tak hingat~ serius takde kaitan pape btw komen ko dengan entry aku ni.. waaaaaaa~ pojan.. pojan~

szakif said...

wawa..
tau tak lagu mawi tu? kan liriknya camni..

apakah yang dikeja rdalam hidupmu...

so ko tanye "apakah" so aku sambung "...yang dikejar dalam hidupmu~"

pergh~ description aku~

szakif said...

syifa.
nope! you're wrong! kalau ko yang bising la diorang akan dengar pasalnye ko ade continous connection dengan diorang. lagipun coverage ko besar. ko lagi ramai "peminat". huhu~ kalau ko bising sure arr diorang akan dengar..

tapikan, ade favor sket. bleh tak buat 4-5 ogos? pasalnye time tu aku confirm balik selangor~ huhu~

moon said...

artis rupe2nye zaki ni

szakif said...

kak moon..
ya right~ ;p *pecaye la~

ArchiVelOrE said...

camnerla kak syifa bley p'caya ngan album x wujud ko nie... haha... bley guling2 aku dibuatnya...

hazlyn said...

nak wat gath 4-5 ogos? cun sgt la sbb weekend..
if possible jgn wat on weekdays ye..nnt kena amek cuti lagi

Amir Azmi said...

Berapa banyak royalti yang setiap pemain angklung dapat?

szakif said...

acivelor~
tu la pasal~ aku tak pasti ayat dia tu main2 atau mmg dia serius percaye album "maya" ni~ jom guling2!

hazlyn..
wah! btol ke nak buat time tu? bagitau ok~ jangan senyap2 je~ jangan sisihkan daku... :D

cikgu amir..
ade la dalam 4-5 riban~ ;p

moon said...

tp mhl la zaki. rm16.80. nak download je dr tenet ni. free lagi. haha

szakif said...

harus la saye saman akak macam tu kan~ muahahah~

ILA said...

APA!!!4,5 OGOSSSS????
PSAI AKAK TAK TAU PRANCANGAN TERSEBUT??????
PERLUKER..DIRI INI KNA SISIHHHH???

szakif said...

kak ila~
itu just perancangan gitu2 je.. takde yang pasti lagi.. kang sebok2 kate nak buat reunion, kang habok pun tarak~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...