Monday, September 04, 2006

I Look Stupid...

I look stupid when I use English here, but I dont mind what people say because I'm on my way to enhancing my English. To be stupid and to know that your are not good in something is the first step to betterment.

It's better to look stupid now, not tomorrow in the future... Isn't it?

psst... nad... i'v done reading the Bagaikan Puteri novel, all of because of you! Best giler!!

17 comments:

|PrincesSs| said...

tak nampak stupid ok!
sapa kata demikian meh knock2 his / her head 44 kali

tp nape tiba2 ko nak impruv zaki?

hehe,buku tersebut memang best tp aku kesian danny.howsoever aku rasa buku tu ada penyambungnyer..maksud aku sequel.

pe pendapat ko?

Karl Hiunzm said...

Hai, Anda mempunyai blog yang hebat! Saya akan bookmark blog anda!

Saya ada website peluang perniagaan di rumah. Peluang peluang perniagaan di rumah di sini.

Lawatilah website saya bila ada masa lapang :-)

szakif said...

ala nad... mase ko balik haritu, ade tak terbace pasal sharifah amani buat statement yang bunyinye camtu?

tiada sape2 yang kate demikian melainkan diriku sendiri~

aku nak improve pasal aku rasa nak improve la.. hidayah datang katanya~

hm~ tapi rasenye kalau nak buat sequel pun, watak dani akan menjadi hero, bukan lagi laksamana sunan aka saifudin walopun watak dani seolah2 dimatikan. tapi ade juga kemungkinan dani selamat dalam peristiwa tsunami tu. just guessing~

wénkt said...

nak baca buku ni. post kpd wan ok?

|PrincesSs| said...

hmmm..
aku rasakan pendapat aku lah..
dani tu just missing sajer dekat acheh masa kekalutan tu belaku..

and then mesti dia nak cerita camnr nama haryani tu tertulis kat mashaf quran tu..

hehe ko kalo ada berita akan penerbitan tu ko bitau aku eh

oh pasal ffm tu aku ada dengar dia cakap i sound stupid if i speak malay.
lets make more films mencemar budaya..

hehe

Asya said...

errr...lalu je ler..

Asya said...

ku kmbali d-cni hanya ingin mgucapkan GOOD LUCK kpd tuan punya blog smpena exam yg sdang d hadapi..
i trust u as genius person..so bley jawab tanpa study..hehehehe....

hata05 said...

erm tak membaca buku ni jadi tatau jua ok citer dia
btw
yang i look stupid tu ko menohmah si pelakon gubra kah
hhohohoho

szakif said...

terima kasih kak ila~

baez... lebey kurang cam tu la~:D

|PrincesSs| said...

yekkk

DaRk AnGeL said...

oh...
best ke buku ni? kalau ending nyer semacam ada sambungan, tak ke macam tak best lambang tak puas baca?
hehehe.. siler2 promote buku ni kat aku.. nk try baca tapi tak cukup convince nak beli sebijik.. berapa page dia ada?
oh.. nak exam dah ke? good luck lah yer~!

szakif said...

owh.... kalau tak salah dalam 600 lebih la page dia... dengan ini secara rasminya aku nak promosikan novel ni kat ko... sila la membaca dengan tenang... hehe!~ ingat! jangan pinjam, beli sendiri... (Abad 21 mesti bagi aku royalti sikit utk promosi ni):D

|PrincesSs| said...

beli je kaksyfa..
best gilos..x rugi beli rm20 jer tolak seposen~ heheheh

Dark Marqueza said...

Hohoz...600pages!! I seriously need a MONTH for that!! haha..that's cool to have a blog that uses both Malay and English..It's really Malaysian lol!

szakif said...

fairuz ni kalau bace novel omputeh, sehari [un boleh habis... novel melayu sebulan pulak ye? owh very the contrast with me... hohoho... LOL!!

szakif said...

betul tu nad... ape la syifa ni... ko bosan2 dok kat lab tu, sambil2 tu bace la novel gak... instead of mengadap komputer manjang... hohoho

myadlan said...

english..

dont tell me i've influenced you..

btw.. we have the same idea..

keep it up bro!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...