Sunday, February 19, 2006

UIA takde Bekalan Elektrik Sekejap





Malam tadi seluruh UIA takde bekalan elektrik. bukan ape, diorang nak tingkatkan mutu perkhidmatan, so semua warga UIA kena la sacrifice sikit...Bukan untuk orang lain, untuk UIA gak...

Bekalan elektrik mati dijadulkan pada pukul 10 malam, tapi hanya lebih kurang pada pukul 10.15 baru la kitorang bergelap. Lepas dah bergelap, masing-masing geng-geng odah aku tak tahu nak buat apa, mati kutu! Masa elektrik mati, aku tengah mengadap komputer aku. Pastu dengar la diorang macam nak buat sesuatu, siap duduk bersila dalam bulata tuh! Adeh.. macam syok je... aku pun join. Rupe-rupenye diorang nak ambil gambar bersama lilin dalam gelap! Kreatif! Tapi yang tak besy nye, diorang guna lilin aku! Tau la aku ade banyak supply lilin untuk aromaterapi, diorang pulun habis-habisan! Odah odaaaahh....

Kat sini aku letak dua tiga gambar je. Takleh letak gambar diorang nanti, nanti diorang marah! haha... Macam-macam formasi diorang buat. Being creative in the dark! haha...



Image hosting by Photobucket

Lawa tak?

3 comments:

SaufiahAzZahrah said...

wahahaha..
bajet cumil la tu.
buh gamba kat lilin dlm golap.
pigidah.

erm.. berkenaan tajuk tuh..
saya rasa awak dah ubah settings die.
coba tgk kat formatting.

ke.. awak dah godeh template tuh jadik rosak? isk isk isk... ape mau jadi la..

Anonymous said...

Very cool design! Useful information. Go on!
Print your digital photos audi clubs Headphone speaker adaptor Suffolk dental plans Order international butalbital

Anonymous said...

Where did you find it? Interesting read Pills venlafaxine Kia safeia 2000 Minidv kaseta Voip codec process

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...