Monday, January 29, 2007

Be You As Why?

Photobucket - Video and Image Hosting


Busy - a cliché reason or maybe excuse that allows people to get rid of things they don’t want to do. Or it might be because one is really busy in its actual meaning that prevents him to fulfill his hobbies and preferences.

Getting busy with study, co-curriculum activities and the around the corner exams to go, those are my reasons of not visiting friend’s blog, and even I haven’t had time to check my own! But I hope it’s not too late to wish Syifa for her belated birthday. Well Syifa, Happy Birthday to You. I hope you enjoy the song that I dedicated to you, and please take note that I really mean what I sang. Listen to the lyrics ya?

Ok, that’s all. Got reports to do.

Photobucket - Video and Image Hosting

Photobucket - Video and Image Hosting

Photobucket - Video and Image Hosting

Photobucket - Video and Image Hosting

Photobucket - Video and Image Hosting


Note: i've upgraded this blog, at last...

15 comments:

DaRk AnGeL said...

Thanks zaki~!!!

aku tahu kau tak lupa besday aku.... like i aid previusly [maybe kau tak sempat baca kot] kau dah boleh bukak fan club~ ramai betol yg minat suara kau... dan iye.. aku menjiwai keikhlasan kau menyanyikan lagu tu lelebih lagi tanpa music latar... ;)

thanks again eh~!

wénkt said...

apsal member ko muka sama je semua??

FauzaN said...

erm....patut lah sepi jer

szakif said...

syifa..
ramai minat suara aku? wah! biar betol! :D
owh sangat terharu kau menjiwai nyanyianku... :D

wan...
same? tengo la betul2.. macam2 mshape ade.. yang gempal, yang melidi, yang rendah, cukup satu corum.. hehe

pojan..
takde la sepi sangat.. still boleh update sikit2.. ye la orang tu kan takde midterm.,. boleh la~ :D

luppi said...

hoho. I kinda know what u mean. it's now 3 am in the morning, i'm at computer lab at bio building, trying to find infos for my report and fyp. but i got distracted by blogs, manga bleach, one piece and naruto, and frenster. What da hell am i doing here? haha

szakif said...

owh i hope you dont be frightened by the story that i told in the meeting ya luppi?

moon said...

muke kwn2 zaki adalah muke yg akak nampak mase mkn kat cafe kos ari jumaat lepas...sorila..akan n geng2 akak memekak n bisng2 kat meja sebela...mst distract kan..sori2..^-^v

szakif said...

owh memang itulah kawan2 saye... hehe~ kiotrang pun memekak gak. and of course yang paling kuat memekak adalah saye!!! ahahah~ akak pun mesti rase distracted dengan kemekakakkan saye. amik~

Mohammad Ihab Ismail said...

Salam...

Waih.. Mana ada...
Bz bkan alasan ok..
Tp bz adalah cabaran...
Bz adalah ujian kita mengharungi liku2 idop yg penuh pancaroba dan banyak keperluan ni gitu hahaha...

Tp dalam bz tak bz... Semestinya sempat berLENGGOK!!
Jadi aku masih menantikan review LENGGOK ngko wahai Zaki hahaha...

Weih... Dengarnye ko dah pass exam..
Congratulations!!
Apa lagi... Ronggeng la dik, RONGGENG!!! Update blog sehabisnya hehe

DaRk AnGeL said...

betol tu.. aku sokong ihab.. dah habis exam, takde alasan tak update blog~! ;p

Mohammad Ihab said...

Salam...

Turn out yg aku salah faham... Dan Zaki salah berINFORMASI... Aiyoyooo gape nye si Zaki oi...

Nih siap demand lagi ni... Org nak jadi ahli GUBU wajib mencemar duli ke SZakiF ni.. APA KES WEHH??!! Hahaha...

Tp betul!! Sape nak jadi ahli GUBU harus mencemar duli ke setiap teratak maya GUBUans hehe...

szakif said...

ihab...
bab mengomel pasal LENGGOK, itu aku letak kat priority paling rendah pasal tak bape penting sangat. lagipun aku bukannya big fan kak ani, macamtu2 je... maaf ye cakap~
tapi since ko dah merengek2 meminta aku mengomen lenggok, aku akan buat jugak, cuma masa nya je yang aku tak leh nak janji.. sabo ye...
si zokhri (kalau tak salah namenye la) wajib mencemar duli ke semua blog gubuans jika mau diterima.. matila aku demand lebih2..

syifa..
pasal update blog, sabao ye... aku sibuk sampai takleh napas ni (exaggerate tak hingat!)

kid said...

happy valentine's day, szakif!!! kalo free sila lee singgah..

DaRk AnGeL said...

wan zue dah cemarkan blog aku.. jadi he is accepted lah by me~

dan kau ni zaki oi.... bila nyeh nak bernafas kembali~~?

szakif said...

kid..
tidak ku sambut valentine jadah tu~

syifa..
owh sendiri susah nak berbafas ni.. adeh~ sibuk benar!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...