Wednesday, October 24, 2007

KOS Gala Night



Classmates who attended the occasion.

With akak-akak-yang-gila-tapi-best...

I kinda love this pose. Don't know why..

Yummy... But cliche la...

The participants..

With Anuar. Now i knew he's actually her schoolmate. Congatulations for the win in Blogging Competition bro! Keep on blogging. I love your blog. It's motivating..

With the first year students aka my juniors. I'm grateful having them as my juniors because they rock!!!

Taraaaa...!

8 comments:

ILA said...

MANA DIA!MANA DIA!!!!!
MANAAAAAA!!!!
OOOHHHHH....gambar yg paling kat bawah tu...
ooohhhhhhooooooooooo~~~~~
oooooohhhhhhhhh~~~~~~
errrr..cantik kebaya dia..ada someone yg belikan ker???
larriiiiiiiii!!!!

ILA said...

jap!jap!!!(dtg balik)
akak shuuukaaaa pic yg no 4,
malah dari pemikiran 'six sense' ini..bley mgagak 'apa yg zaki fikirkan...' di waktu iteewwwww!!!

laarrriiiii balikkkkkk!!!!!
ZZZZoooooommmmmmmm~~~

wardahputeh said...

err..

kenapa dgn akak atas ni? hehe.. i need someone to explain..please

szakif said...

kak ila..
kebaya tu saye belikan mase kat bandung dulu special utk dia. memang saya soh pakai utk gi gala nite ni sebenarnya. cantek kan? bukan setakat kebaya, handbag and tudung jugak saya support. amacam? cantek kan~ tengok la sape boyfriend nye.. ops.. :D

ha? gambar keempat? gambar makanan? ape yang menariknye? apa yang akak rasa saya tengah fikirkan?

wani..
lama2 nanti ko akan tahu la.. insya Allah... doa2kan hubungan kami ye..

ILA said...

utk Wani(wardahputeh)
u should realise what hapen wt Zaki.That y my reaction as like d above.

Zaki,
Semoga berbahagia..hingga k gerbang ....(ehem!!)

pic k 4 yg di maksudkan ialah pic tang yg kat gerbang bunga t'sebut.jgn risau...akak pcaya..pasti zaki akan mlalui di bawahnya suatu hari nanti.
(sambil tersenyum...tak payah nak lari lagi)
PEACE!!

szakif said...

kak ila sebok! haha~

yang tu gambar ketiga la.. gmabar keempat yang makanan tu.
pandai2 je interpret gambar tu. isy isy isy...
LOL

arshana said...

Amboi, pandai pilih baju. Sesuai sgt!!!

moon said...

wooo.. baju yg dbeli kene plak eh ngan saiz tuan punye bdn. sronoknye korg nye gala nite. sedap rupenye suara zaki ni. wakakakakaka. mary mary in wonderland. huehuehue

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...