Tuesday, December 23, 2008

Son of a Mak Andam

Photobucket

Don't blame him. He's not guilty. Leave him alone.

14 comments:

Liyana said...

apakah semua ini???

tak susah ke nak cuci semua 'hasil kerja' tu???

scOotBerry said...

erk...
sO cute..huhu~
adek kO kah ini..??

Liyana said...

adik Zaki...
*Zaki, aku nak gelak jap*

actually, ni keje sape???
kesian Danial...

Unknown said...

liyana...

entah. aku tak terlibat pembikinan mende nih. huhu~

jahat sungguh ibu bapa nya :P

tahu la keje mak andam :P

Unknown said...

intan...

bukan adek aku la~

try search "Danial" dalam blog aku nih. nanti ko akan jumpa jawapannya.

tapi bukan danial yang junior tu la tau. nama diorang sama.. huhu~

Unknown said...

liyana..

ye kak liyana~ :P

kerja mak dia la! :P

Unknown said...

wui!! merah die lawa la~
tu yang kat mate tu

ILA said...

Is mean kakak ipar zaki as mak andam lah yeakkk???
wahhh..teror tuuuu..
this month byak tempahan utk 'make up' utk pgantin??

akak rasa kan...kurang pcaya kalau zaki menafikan tidak terlibat dgn vandalisme thadap danial...
ermmmm...

aha!!!baik ngakuuuuu!!!!???

Unknown said...

asma'...

haha~ aku tak terlibat~ :P

comel kan danial. aku dah rindu da nih~ hu~

Unknown said...

kak ila..

mak andam sambilan je. tolong2 orang. tapi dia memang pandai la mengandam.. a'ah. dia ade gak ikut gi mengandam baru2 ni. sudahnya, danial tinggal dengan bapaknya dan pakciknya.

serius saya tak terlibat. kalo terlibat pun, kamera saya je. huhu~

fattybombom said...

wow...eyeshadow diaa...nice blending..:)..abis warna pink naik ke browbone yer...:)...area bwh kening tu letak warna putih atau skin color sbnrnya utk highlite..:P

Unknown said...

far...

tak paham~ :P

bukan 'bidang' aku kot. huhu~

tusky said...

kadang2
anak2 pun nk rase
masterpiece bakat
si emak..
hehehehe

Unknown said...

tusky...

bukan, maknye yang teringin sangat nak mengandam. nak asah skill katanya. ahahahah~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...