Friday, May 22, 2009

I was in Kedah, Perak and Penang just within 5 minutes. How is that even possible?


Sebok la ko. Aku nak melancong.

Wek! (amik ko lidah aku)

32 comments:

hafiza haris said...

mama ckp..
jgn maen jelir2 lidah..
nnt Allah ptong kt akhirat nnt...
err~ :D

Anonymous said...

parit buntar!haha..dkat sgt la ngn umah aku tuh..lalalala~

scOotBerry said...

mak aku ckp kan...xbek jelir lidah..nnt aku pOtOng..hahha!

Anonymous said...

haha duduk kat border kat area kerian-parit buntar-jalan sempadan-etc...welkam2 KLian
oh kampungku~

Unknown said...

fieza...

hehe...

yek? wu~ tatot~

Unknown said...

anonymous...

betol la tu.. hehe.. hang ni sapa? aku kenai ka?

Unknown said...

intan...

aku rasa ko nak capai ke lidah aku pun tak sampai :P

Unknown said...

anonymous...

betol! terkejut kot tahu semudah tu je nak gi kedah, penang and perak. haha~

Jepah said...

ade aku kesah?

Unknown said...

jepah..

ntah

En. Kunang Kunang said...

tengok gambar tu, teringat kat Parit Buntar pula...

Unknown said...

en kunang-kunang...

err.. memang semalam aku ke parit buntar dahulu pun :D

Anonymous said...

Ada lalu kat Tol Ipoh Utara kan? Haaa...ada nampak tak signboard Jelapang?
Kalo ada, nnt senang la nak pegi umah akak in future. Huahua.

Unknown said...

knowlee...

so now tell how soon the future is.. hehe...

Anonymous said...

jemput dtg ke umah aku kat ipoh. Tp aku xde. Ckp je kwn kwn shamel!!

Anonymous said...

Aaaa...the future is depending on my effort. Kekekekeke~

D.E. said...

rindu nyer tempat dalam gambar tu/ Tempat tu mesti kat sungai petani, menara tu sebelah Hong Kong Bank n Nagoya. Klu masa mlm2, ada banyak warung makan bukak.

Sarah Othman said...

zaki, menara jam kat blakang ko tuh senget x? kalo kat kmpg aku kat teluk intan, ade satu menara cmtu. namenye menara condong teluk intan..

Unknown said...

shamel..

isk. segan (malu)

susah tol kang ade yang kate aku malas :p

Unknown said...

knowlee...

akak berusaha!

ngehehe.. tengah tackle dato' ke? :P

Anonymous said...

anonymous menjawab: entah!

Unknown said...

danial...

a'ah. memang betol pun. ko mesti kenal sangat dengan tempat ni kan :)

so... bila trip kite ke penang pulak? :)

Unknown said...

sarah....

owh aku pernah ke situ tahun lepas kot. sempat la bergambar. hehe... memang condong pun menara tuh.

tapi menara dalam gambar entri ni tak condong. sehat lagi :)

Unknown said...

anonymous...

wahaha~ sah2 la ko anonymous.. memang la aku tak kenal. hehe..

btw thanks baca blog aku nih :)

3p4h said...

Kalo nk mkn sup lidah, bgtau aku! Ha5...

ILA said...

ELEHHHH!!LIDAH PENDEKKKK!!
larikkkkkkkkkkkkkkkkk!!




jappp!!!
order kuih karasssss!!!
cari yg d best ok:p

Unknown said...

3p4h..

aku rasa nak sms ko esok. tunggu!

Unknown said...

kak ila...

oo.. mula2 ejek orang pastu nak caras pulak?

lupakan!

sOo_ARe said...

bes nye ko...xpe zaki..ko melancong la puas2 k..enjoy!

sOo_ARe said...

aduhai..main jelir2 lidah lak..
sape la yg jadik cameraman ko ni..hehe

Unknown said...

sulha..

baik! :D

Unknown said...

sulha...

asmawas!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...